Οι Νετς άνοιξαν την preseason με νίκη επί των Λέικερς (vid)

Οι Νετς άνοιξαν την preseason με νίκη επί των Λέικερς (vid)

bet365

Οι Νετς άνοιξαν την preseason επικρατώντας των Λέικερς με 123-97 ωστόσο τα δυο εκ των μεγάλων φαβορί για τον τίτλο παρατάχθηκαν δίχως τους σούπερ σταρ τους.

Η σεζόν 2021-22 στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο βρίσκεται προ των πυλών και οι Νετς με τους Λέικερς άνοιξαν την preseason στο Staples Center, εκεί όπου το Μπρούκλιν επικράτησε με 123-97, κάνοντας επιμέρους σκορ 39-16 στην τελευταία περίοδο.

Για τους Καλιφορνέζους, ο μόνος σταρ που αγωνίστηκε ήταν ο Άντονι Ντέιβις, ο οποίος έμεινε στο παρκέ 7'. Αντίθετα, δεν έπαιξαν καθόλου οι Λεμπρόν Τζέιμς, Ράσελ Ουέστμπρουκ, Καρμέλο Άντονι και Τρέβορ Αρίζα. Ο Μαλίκ Μονκ ήταν πρώτος σκόρερ των Λέικερς με 15 πόντους ενώ οι Γουέιν Έλινγκτον και Ντουάιτ Χάουαρντ πέτυχαν από 11 πόντους έκαστος.

Όσον αφορά τους Νετς, δεν αγωνίστηκαν οι Κέβιν Ντουράντ, Τζέιμς Χάρντεν, Καϊρί Ίρβινγκ, Πάτι Μιλς, Μπλέικ Γκρίφιν, Τζέιμς Τζόνσον και Τζο Χάρις. Ο ρούκι Κάμερον Τόμας ήταν εκείνος που ξεχώρισε με 21 πόντους ενώ ο βετεράνος Πολ Μίλσαπ έκανε νταμπλ-νταμπλ με 10 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ.

@Photo credits: Nets Twitter

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα