Ο Γκασόλ βούρκωσε μιλώντας για τον Κόμπι! (vid)

Ο Γκασόλ βούρκωσε μιλώντας για τον Κόμπι! (vid)

Ο Γκασόλ βούρκωσε μιλώντας για τον Κόμπι! (vid)

bet365

Ο Πάου Γκασόλ δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου όταν αναφέρθηκε στον Κόμπι Μπράιαντ!

Ο Πάου Γκασόλ, ο κορυφαίος Ισπανός μπασκετμπολίστας όλων των εποχών διένυσε πέρσι τα τελευταία μέτρα μιας σπουδαίας διαδρομής και αποσύρθηκε επισήμως από την ενεργό δράση στα 41 του χρόνια, εξηγώντας χαρακτηριστικά πως «ήθελα να αποσυρθώ απολαμβάνοντας το μπάσκετ και όχι με... πατερίτσες».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξη Τύπου, ο Γκασόλ βούρκωσε για τον άλλοτε συμπαίκτη του στους Λέικερς και κολλητό του, Κόμπι Μπράιαντ...

«Θέλω να κάνω μια ειδική αναφορά στον συμπαίκτη μου, τον Κόμπι Μπράιαντ. Θα ήθελα πολύ να είναι εδώ όμως...» πρόλαβε να πει πριν βουρκώσει μέσα σε χειροκροτήματα. Και συνέχισε λέγοντας: «Η ζωή είναι πολύ άδικη πολλές φορές. Μου λείπει πολύ. Μαζί με την κόρη του. Ήταν ένας νικητής. Πάντα τον θεωρούσα ως μεγάλο αδελφό μου. Σε ευχαριστώ Κόμπι».

Mαζί κατέκτησαν back-to-back πρωταθλήματα με τους Λέικερς, το 2009 και το 2010.

@Photo credits: Printscreen

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα