ΝΒΑ: Η MVP εμφάνιση του Γιαννη κόντρα στους Πίστονς (vid)

ΝΒΑ: Η MVP εμφάνιση του Γιαννη κόντρα στους Πίστονς (vid)

ΝΒΑ: Η MVP εμφάνιση του Γιαννη κόντρα στους Πίστονς (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν η απάντηση σε κάθε ερώτηση στη νίκη επί των Πίστονς και οι Μπακς δημοσίευσαν τα highlights του Greek Freak απέναντι στο Ντιτρόιτ.

Οι Μπακς έφτασαν τις 15 συνεχόμενες νίκες απέναντι στους Πίστονς και το οφείλουν εν πολλοίς στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος το... πήρε πάνω του έπειτα από τις τρεις συνεχόμενες ήττες των πρωταθλητών, ολοκληρώνοντας τον αγώνα κόντρα στο Ντιτρόιτ με 28 πόντους (7/7 βολές, 6/9 δίποντα, 3/7 τρίποντα), 9 ασίστ, 8 ριμπάουντ και 4 μπλοκ στα 27' που έμεινε στο παρκέ.

Μάλιστα ο Greek Freak αστειεύτηκε μετά από το τέλος του αγώνα, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως «φοβόμουν πως χάναμε για να επιλέξουμε στο Νο.1 του Draft». Ο Γιάννης, λοιπόν έκανε τη διαφορά απέναντι στους Πίστονς -τη χειρότερη ομάδα στην Ανατολή με ρεκόρ 1-6 και στη συνέχεια οι πρωταθλητές δημοσίευσαν τα highlights του.

Παρεμπιπτόντως, φέτος ο Αντετοκούνμπο σημειώνει 27.3 πόντους με 53.1% εντός πεδιάς και 71% στις βολές, 11.1 ριμπάουντ και 6 ασίστ μ.ό. σε 7 συμμετοχές.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα