Καβαλίερς-Νικς 95-93: Ο Λοβ έκοβε και ο Γκάρλαντ... έραψε για το Κλίβελαντ (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Καβαλίερς-Νικς 95-93: Ο Λοβ έκοβε και ο Γκάρλαντ... έραψε για το Κλίβελαντ (vid)

bet365

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς ήταν οι μεγάλοι νικητές στο ντέρμπι με τους Νιου Γιορκ Νικς (95-93) και αυτό χάρη στην εξαιρετική απόδοση του Κέβιν Λοβ και ένα κρίσιμο τρίποντο του Ντάριους Γκάρλαντ.

Στο Κλίβελαντ συνεχίζουν να απολαμβάνουν την εξαιρετική σεζόν που διανύουν με αποτέλεσμα να φτάσουν στην 7η νίκη τους στα τελευταία 8 παιχνίδια και να βρεθούν στην 5η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας με ρεκόρ 29-19!

Ο Κέβιν Λοβ έβαλε τα... καλά του ερχόμενος από τον πάγκο και έχοντας 20 πόντους με 6/12 τρίποντα, 2/2 βολές, 11 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 τάπα σε 24 λεπτά συμμετοχής, ήταν εκείνος που «υπέγραψε» τη νίκη των Καβαλίερς απέναντι στους Νικς με 95-93. Βέβαια το πιο κρίσιμο σουτ της βραδιάς ανήκει στον Νταριους Γκάρλαντ, ο οποίος ενάμιση λεπτό πριν από το τέλος ευστόχησε σε τρίποντο για το 94-91 με το οποίο έδωσε... άλλον αέρα στην ομάδα του.

Ο Γκάρλαντ είχε 13 πόντους και 12 ασίστ, ενώ «διψήφιοι» για τους Καβαλίερς ήταν και οι Μόμπλεϊ (15π., 12ριμπ.), Οκόρο (14π.) και Ουέιντ (13π.) Στον αντίποδα οι Νικς είχαν την ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα στα 4'' πριν από το τέλος με το σκορ στο 94-93 υπέρ του Κλίβελαντ, αλλά το ελεύθερο σουτ του Αρ Τζέι Μπάρετ ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 24 πόντους, δεν βρήκε στόχο. Ο Ραντλ είχε άλλους 18 πόντους για τους Νικς ενώ 13 πόντους σημείωσε ο Τόπιν.

@Photo credits: Twitter: Cleveland Cavaliers

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα