Πέισερς: Θέλουν να ανταλλάξουν Χιλντ μια μέρα μετά την απόκτηση του

Πέισερς: Θέλουν να ανταλλάξουν Χιλντ μια μέρα μετά την απόκτηση του

Νίκος Καρφής
Πέισερς: Θέλουν να ανταλλάξουν Χιλντ μια μέρα μετά την απόκτηση του
Ο Μπάντι Χιλντ ενδέχεται να μην προλάβει να παίξει στους Πέισερς, ενώ ο Μπρόγκντον ετοιμάζεται να φύγει το καλοκαίρι.

Οι Πέισερς με τους Κινγκς προχώρησαν σε μια εντυπωσιακή ανταλλαγή, με έξι παίκτες να αλλάζουν ομάδα. Οι Βασιλιάδες απέκτησαν τον Ντομάντας Σαμπόνις μαζί με τον Τζέρεμι Λαμπ και Τζάστιν Χόλιντεϊ, ενώ από την πλευρά της η Ιντιάνα πήρε τον ελπιδοφόρο γκαρντ-αποκάλυψη Ταϊρίς Χαλιμπέρτον, τον σουτέρ Μπάντι Χιλντ και τον σέντερ Τρίσταν Τόμπσον.

Πάντως σύμφωνα με το Hoopshype, ο Μπαχαμέζος σουτέρ μπορεί να μην προλάβει να παίξει ματς με την Ιντιάνα. Οι Πέισερς είναι ανοιχτοί στο να ανταλλάξουν τον Χιλντ πριν την trade deadline. O Xιλντ θεωρείται τα τελευταία χρόνια ένας εκ των κορυφαίων τριποντέρ στο ΝΒΑ.

Σχετικά με τον Μάλκολμ Μπρόγκντον, θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι για να τον ανταλλάξουν. Μην ξεχνάμε πως στην ομάδα ήρθε ο Χαλιμπέρτον, ένας από τους πιο ελπιδοφόρους γκαρντ της λίγκας. Έτσι έχουν επιλογές στη θέση του point guard.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα