Άρχισαν τα... όργανα: Γιούχα σε Μπεν Σίμονς στους δρόμους της Φιλαντέλφεια (vid)

Newsroom
Άρχισαν τα... όργανα: Γιούχα σε Μπεν Σίμονς στους δρόμους της Φιλαντέλφεια (vid)

bet365

Από... σαράντα κύματα αναμένεται να περάσει η επιστροφή του Μπεν Σίμονς στην Φιλαντέλφεια (έστω και αν δεν πρόκειται να αγωνιστεί) με τους φίλους του Σίξερς να ξεκινούν την «γιούχα» από τους δρόμους της πόλης.

Όπως είναι γνωστό ο Αυστραλός πόιντ/φόργουορντ δεν ήθελε να αγωνιστεί άλλο στους Σίξερς με αποτέλεσμα να γίνει πραγματικό... σίριαλ το trade του σε άλλη ομάδα. Τελικά βρέθηκε στο Μπρούκλιν με αποτέλεσμα ο Τζέιμς Χάρντεν να κάνει το... αντίθετο δρομολόγιο και να μετακομίσει στην πόλη της Πενσυλβάνια,.

Οι φίλοι των Σίξερς βρέθηκαν στα... κάγκελα και περίμεναν πώς και πώς την επιστροφή του Σίμονς στη Φιλαντέλφεια. Μπορεί να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής (11/3) αλλά θα δώσει κανονικά το «παρών» στο παιχνίδι καθώς θα βρίσκεται στον πάγκο της νέας του ομάδας. Αν μη τι άλλο του... ετοιμάζουν «θερμή» υποδοχή. Κάτι που φάνηκε από τους δρόμους της πόλης!

Μόλις έγινε αντιληπτός την ώρα που έφευγε από το ξενοδοχείο της αποστολής, μερικοί φίλοι των 76ers άρχισαν να τον γιουχάρουν και να φωνάζουν «σε ευχαριστούμε για τον Τζέιμς».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα