Σίξερς - Νετς 100-129: Ντουράντ και Ίρβινγκ έβαλαν «στοπ» στις αποδοκιμασίες για τον Σίμονς (vid)

Σίξερς - Νετς 100-129: Ντουράντ και Ίρβινγκ έβαλαν «στοπ» στις αποδοκιμασίες για τον Σίμονς (vid)
Οι Μπρούκλιν Νετς δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους Φιλαντέλφια 76ερς, επικράτησαν με 129-100, στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων, μετά την ανταλλαγή των Μπεν Σίμονς-Τζέιμς Χάρντεν.

Οι αποδοκιμασίες ήταν μπόλικες. Στην αρχή αφορούσαν τον Μπεν Σίμονς, ο οποίος επέστρεψε στη Φιλαντέλφια ως αντίπαλος και δεν έγινε αποδέκτης της περίφημης αδελφικής αγάπης που ευαγγελίζεται ότι μοιράζει η πόλη.

Το φινάλε του αγώνα με τους Μπρούκλιν Νετς (129-100) βρήκε τον Σίμονς χαμογελαστό και ας μην αγωνίστηκε, αφού ακόμη είναι ανέτοιμος. Οι νέες αποδοκιμασίες δεν αφορούσαν τον ίδιο, αλλά τους πρώην συμπαίκτες του, οι οποίοι ηττήθηκαν με διαφορά 29 πόντων από την 8η ομάδα της Ανατολής!

Και χωρίς να προβάλλουν καμία αντίσταση, αφού η διαφορά άγγιζε τους 20 πόντους από το ξεκίνημα της 1ης περιόδου.

Φρόντισαν γι' αυτό ο Κέβιν Ντουράντ (25π.), ο Καϊρί Ίρβινγκ (22π.) και ένας πρώην Σίξερς, ο Σεθ Κάρι (24π.). Τι είχαν ως απάντηση οι Σίξερς; Ο Τζοέλ Εμπίντ μέτρησε 27 πόντους και 12 ριμπάουντ, όμως ο Τζέιμς Χάρντεν έμεινε στους 11 πόντους (3/7 τριπ., 0/10 διπ., 2/2 βολές), στην πρώτη ήττα των 76ερς με τον πρώην Νετ στη σύνθεσή τους.

Πάντως, η χείριστη εμφάνιση του Χάρντεν είχε και ένα ρεκόρ: Προσπέρασε τον Ρέτζι Μίλερ στη λίστα με τα τρίποντα και πλέον ο γκαρντ των Σίξερς είναι στην 3η θέση, πίσω από τον Στεφ Κάρι και τον Ρέι Άλεν.

Τα δωδεκάλεπτα: 23-40, 51-72, 70-102, 100-129

Sixers - Nets

Sixers - Nets

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα