ΛεΜπρόν: «Αναρριχήθηκε» στην πρώτη θέση των σκόρερ μετά την 50άρα, τρίτος ο Γιάννης (vid)

ΛεΜπρόν: «Αναρριχήθηκε» στην πρώτη θέση των σκόρερ μετά την 50άρα, τρίτος ο Γιάννης (vid)

ΛεΜπρόν: «Αναρριχήθηκε» στην πρώτη θέση των σκόρερ μετά την 50άρα, τρίτος ο Γιάννης (vid)

bet365

Η «μάχη» για τον πρώτο σκόρερ της σεζόν συνεχίζεται με την κορυφή να αλλάζει και πάλι χέρια μετά τους 50 πόντους που πέτυχε ο Λεμπρόν στην νίκη των Λέικερς επί των Ουίζαρντς.

Ο ΛεΜπρόν κατέχει ήδη αυτόν τον τίτλο, αφού είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της σεζόν το 2008. Δεκατέσσερα χρόνια αργότερα και μερικές «στροφές» πριν το τέλος ο «Βασιλιάς» συνεχίζει την κούρσα αυτή έχοντας ως ανταγωνιστές του τους Τζοέλ Εμπίντ και Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η πρώτη θέση όσο προχωράμε προς το τέλος της regular season και εδώ και αρκετό καιρό αλλάζει συνεχώς χέρια κρατώντας «ζωντανό» το ενδιαφέρον! Ο ΛεΜπρόν πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση απέναντι στους Ουίζαρντς με 50 πόντους και κράτησε όρθιους τους Λέικερς στην πορεία για τα play-in.

Κατά αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο έγινε ο μοναδικός παίκτης της ιστορίας του ΝΒΑ που σημειώνει πάνω από μία «50άρα» έχοντας περάσει τα 35 του χρόνια, αλλά μπήκε και στο... κυνήγι του Τζόρνταν. Ο MJ ήταν ο μόνος που κατάφερε να βγει πρώτος σκόρερ σε μία σεζόν στα 35 του και ο δρόμος του ΛεΜπρόν είναι ανοιχτός, φιγουράροντας πλέον στην πρώτη θέση με 29.71.

Παρόλα αυτά, νιώθει την ανάσα δύο εξαιρετικά δυνατών αντιπάλων... Ο Τζοέλ Εμπίντ βρίσκεται στη δεύτερη θέση της λίστας με 29.68, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι τρίτος με 29.66. Με τις τρομακτικές εμφανίσεις που πραγματοποιούν κάθε ένας από τους διεκδικητές ο τίτλος είναι και θα παραμείνει αμφίβολος.

@Photo credits: twitter/ Los Angeles Lakers

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα