Σκοράρει 50 πόντους ο Λεμπρόν; Οι Λέικερς κερδίζουν. Δεν σκοράρει 50; Οι Λέικερς χάνουν

Σκοράρει 50 πόντους ο Λεμπρόν; Οι Λέικερς κερδίζουν. Δεν σκοράρει 50; Οι Λέικερς χάνουν

Σκοράρει 50 πόντους ο Λεμπρόν; Οι Λέικερς κερδίζουν. Δεν σκοράρει 50; Οι Λέικερς χάνουν
Η κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι Λέικερς αποτυπώνεται από ένα και μόνο στατιστικό μετά το All Star break καθώς δεν έχουν καταφέρει να νικήσουν εάν δεν πετύχει ο Λεμπρόν Τζέιμς τουλάχιστον 50 πόντους!

Πραγματικός συναγερμός έχει σημάνει στο Λος Άντζελες! Οι Λέικερς βαδίζουν από το κακό στο χειρότερο καθώς μετρούν αισίως έξι ήττες στα οκτώ τελευταία παιχνίδια με αποτέλεσμα να βρεθούν στο 29-39 ρεκόρ και να προσπαθούν με... νύχια και με δόντια να κρατήσουν τη θέση στο play in tournament.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Πέλικανς που βρίσκονται στην 10η και... τελευταία προνομιούχο θέση έχουν 28-40 ρεκόρ και ουσιαστικά υπολείπονται μίας νίκης των «Λιμνανθρώπων» ενώ δυόμιση νίκες πιο πίσω είναι οι Πόρτλαντ Μπλέιζερς με 26-41 οι οποίοι με τη σειρά τους «παλεύουν» για να εκθρονίσουν έναν εκ των δύο αντιπάλων τους που προηγούνται.

Το μεγάλο πρόβλημα των Λέικερς εστιάζεται στο γεγονός ότι τα περιμένουν όλα (αλλά στην... κυριολεξία όλα) από τον Λεμπρόν Τζέιμς στα 37 του χρόνια. Μετά το All Star Game μετρούν έξι ήττες σε οκτώ παιχνίδια και γι' αυτόν τον λόγο έχουν κάνει ακόμα μεγαλύτερη βουτιά στα χαμηλά της κατάταξης στην Δυτική Περιφέρεια. Όσο για τις δύο νίκες τους σε αυτό το διάστημα;

Ήταν τα παιχνίδια όπου ο Λεμπρόν είχε πετύχει τουλάχιστον 50 πόντους! Και φυσικά δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνεται συνέχεια. Συγκεκριμένα ήταν το ματς με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς όπου είχε σημειώσει 56 πόντους με 13/20 δίποντα, 6/11 τρίποντα, 12/13 βολές, 10 ριμπάουντ και 3 ασίστ, όπως και η αναμέτρηση με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς όπου είχε μετρήσει άλλους 50 πόντους με 18/25 εντός παιδιάς (12/16 δίποντα, 6/9 τρίποντα), 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

 

Όμως δεν γίνεται να παίζει συνέχεια για... δύο! Γι' αυτό και οι Λέικερς ολοένα και «βυθίζονται» στην κατάταξη...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα