Ουόριορς - Σέλτικς 88-110: Κέλτικη «δαγκάνα» στην άμυνα, αγωνία για τον τραυματισμό του Κάρι (vids)

Ουόριορς - Σέλτικς 88-110: Κέλτικη «δαγκάνα» στην άμυνα, αγωνία για τον τραυματισμό του Κάρι (vids)
Οι Μπόστον Σέλτικς εκμεταλλεύτηκαν τον τραυματισμό του Στεφ Κάρι, παρέδωσαν ένα αμυντικό σεμινάριο και επικράτησαν με 110-88 των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Οι Μπόστον Σέλτικς είναι έτσι και αλλιώς μία από τις φορμαρισμένες ομάδες στο ΝΒΑ. Η εμφάνισή τους (και) απέναντι στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς δεν μπορεί να αποτελέσει τυχαίο δείγμα, παρά τον τραυματισμό του Στεφ Κάρι στην 2η περίοδο του αγώνα (χτύπησε στο πόδι σε μία διεκδίκηση της μπάλας με τον Μάρκους Σμαρτ και δεν επέστρεψε στο ματς) και την απουσία του Ντρέιμοντ Γκριν.

Η ομάδα του Ίμε Ουντόκα κράτησε τους Ουόριορς στους 88 πόντους και δεν χρειάστηκε αυτή τη φορά μία ηρωϊκή εμφάνιση 40 ή 50 πόντων από τον Τζέισον Τέιτουμ. Αυτός αρκέστηκε σε 26 πόντους (3/8 τριπ., 3/8 διπ., 11/12 βολές), 12 ριμπάουντ, 4 ασίστ. Με τον Τζέιλεν Μπράουν να προσθέτει 26 πόντους και τον Μάρκους Σμαρτ 20.

Για τους Ουόριορς απέμεινε μόνο ο Τζόρνταν Πουλ που τελείωσε το ματς με 29 πόντους, ενώ ο Κλέι Τόμπσον πρόσθεσε 18 με 1/11 τρίποντα.

 

Όσο για τον Κάρι; Ο δύο φορές MVP θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του, λίγο πριν το τέλος της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ.

Τα δωδεκάλεπτα: 17-23, 32-48, 69-79, 88-110

Warriors - Celtics

Warriors - Celtics

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα