Λέικερς: Θα μπουν στο play-in τουρνουά ή πάνε για τεράστιο κάζο; (poll)

Λέικερς: Θα μπουν στο play-in τουρνουά ή πάνε για τεράστιο κάζο; (poll)

Νίκος Καρφής
Λέικερς: Θα μπουν στο play-in τουρνουά ή πάνε για τεράστιο κάζο; (poll)

bet365

Οι Λέικερς έχασαν και από τους Πέλικανς, κινδυνεύουν να πάνε γρήγορα... διακοπές και το Gazzetta ζητά από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν αν οι λιμνάνθρωποι θα μπουν στο play-in τουρνουά.

Σε πολύ δύσκολη κατάσταση βρίσκονται οι Λέικερς μετά από τη νέα ήττα από τους Πέλικανς. Οι λιμνάνθρωποι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και πλέον βρίσκονται μόνοι τους στην 11η θέση με ρεκόρ 31-46. Την ίδια ώρα οι Σπερς πήραν σημαντική νίκη κόντρα στους Μπλέιζερς και ανέβηκαν στο 32-45, ενώ οι... πελεκάνοι πήγαν στο 34-43 και αισθάνονται πιο άνετα για τη θέση τους στο play-in τουρνουά.

Οι Λέικερς ξεκίνησαν τη σεζόν, όντας ένα εκ των φαβορί για τίτλο, αλλά πάνε να γίνουν μία από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις της ιστορίας. Η ομάδα του ΛεΜπρόν χρειάζεται πλέον να κάνει δύο νίκες παραπάνω από τους Σπερς στα επόμενα πέντε ματς, αφού ούτε η μία παραπάνω τους φτάνει, καθώς το σύνολο του Πόποβιτς έχει και την ισοβαθμία. Φέτος το Σαν Αντόνιο πανηγύρισε δύο φορές σε τρία ματς κόντρα στους Λέικερς. Οι πελεκάνοι δείχνουν να ξεμπέρδεψαν, αφού βρίσκονται στο 34-43 και έχουν τρεις νίκες σε τρία ματς με τους Λέικερς

Το Gazzetta στέκεται στο πρόγραμμα των Λέικερς και των Σπερς που μονομαχούν για την 10η θέση και το play in τουρνουά και ζητά από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν αν θα μπουν οι λιμνάνθρωποι ή αν θα κάνουν πρόωρες διακοπές από τα μέσα Απρίλη.

*Στην ισοβαθμία υπερτερούν οι Σπερς, αφού είναι στο 2-1 κόντρα στους Λέικερς

*Οι Λέικερς θέλουν δύο νίκες παραπάνω από τους Σπερς στα πέντε ματς που απομένουν για να μπουν στο play-in τουρνουά

Το πρόγραμμα των ομάδων

Σπερς 32-45

Μπλέιζερς (εντός), Νάγκετς (εκτός) Μινεσότα (εκτός), Ουόριορς (εντός), Μάβερικς (εκτός)

Λέικερς 31-46

Νάγκετς (εντός), Σανς (εκτός), Ουόριορς (εκτός), Θάντερ (εντός), Νάγκετς (εκτός)

Loading...

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα