Λέικερς: Τα συμβόλαια που... καίνε για την επόμενη μέρα

Λέικερς: Τα συμβόλαια που... καίνε για την επόμενη μέρα

Νίκος Καρφής
Λέικερς: Τα συμβόλαια που... καίνε για την επόμενη μέρα
Η σεζόν τελείωσε πρόωρα για τους Λέικερς με αποκλεισμό από το play-in και η διοίκηση έχει σημαντικές αποφάσεις να πάρει.

Οι Λέικερς έχασαν και από τους Ουόριορς, ενώ είχαν ήδη αποκλειστεί πριν ξεκινήσει το ματς, ζώντας την μεγαλύτερη αποτυχία της ιστορίας για ομάδα που στην αρχή της σεζόν ήταν φαβορί για τίτλο.

Η επόμενη μέρα των λιμνάνθρωπων προβλέπεται δύσκολη και με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η απόφαση των κορυφαίων και σημαντικότερων παικτών τους. Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στα συμβόλαια που... καίνε.

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ έχει player option στο συμβόλαιο του και το καλοκαίρι από εκείνον κρίνεται αν θα μείνει στο Λος Άντζελες ή θα φύγει. Το συμβόλαιο του ΛεΜπρόν Τζέιμς λήγει το καλοκαίρι του 2023 και κανείς δεν ξέρει τι έχει στο μυαλό του, ενώ εκείνο του Άντονι Ντέιβις έχει μια ειδική ρήτρα που του επιτρέπει να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024.

Τέλος player option έχει και ο Κέντρικ Ναν για φέτος, κάτι που σημαίνει πως είναι στο... χέρι του η ανανέωση ή η αποχώρηση από τους Λέικερς. Άλλωστε ο Ναν δεν βγήκε σαν προσθήκη και έχασε όλη τη σεζόν.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα