Καβς: Ο Άλεν... τρέχει να προλάβει τον «τελικό» με Χοκς

Καβς: Ο Άλεν... τρέχει να προλάβει τον «τελικό» με Χοκς

Νίκος Καρφής
Καβς: Ο Άλεν... τρέχει να προλάβει τον «τελικό» με Χοκς
Ο Τζάρετ Άλεν θα προσπαθήσει να παίξει στο play-in και το αποψινό ματς πρόκρισης στα playoffs κόντρα στους Χοκς (02:30).

Οι Καβαλίερς παίζουν το ματς της χρονιάς κόντρα στους Χοκς (02:30) και ο νικητής της αναμέτρησης θα προκριθεί στα playoffs, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τους Χιτ. Το Κλίβελαντ πιθανόν να έχει μια σημαντική επιστροφή απόψε το βράδυ.

O Tζάρετ Άλεν που φέτος έπαιξε στο All Star Game, αλλά δεν αγωνίστηκε στο play-in με Νετς, θα προσπαθήσει να παίξει κόντρα στην Ατλάντα, ενώ αυτή τη στιγμή έχει δηλωθεί σαν αμφίβολος. Η... αφάνα των ιπποτών δεν έχει αγωνιστεί από τις 6 Μάρτη εξαιτίας ενός τραυματισμού στο δάχτυλο.

Φέτος ο 23χρονος σέντερ έχει παίξει σε 56 ματς στη regular season (όλα ως βασικός) και αποτελεί ένα εξαιρετικό ψηλών παρέα με τον rookie Έβαν Μόμπλεϊ. Ο Άλεν μετρά 16.1 πόντους, 10.8 ριμπάουντ, 1.3 μπλοκ και 0.8 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα