Νάγκετς: Ο Γιόκιτς υπογράφει supermax συμβόλαιο 260 εκατ. δολαρίων

Νάγκετς: Ο Γιόκιτς υπογράφει supermax συμβόλαιο 260 εκατ. δολαρίων

Νάγκετς: Ο Γιόκιτς υπογράφει supermax συμβόλαιο 260 εκατ. δολαρίων

bet365

O Νίκολα Γιόκιτς θα υπογράψει supermax συμβόλαιο αξίας 260 εκατ. δολαρίων, παραμένοντας στο Ντένβερ. «Μίδας» ο Σέρβος.

Είναι το πρόσωπο των Νάγκετς τα τελευταία χρόνια, ο παίκτης πάνω στον οποίο έχουν στηρίξει τις ελπίδες τους για κάτι σπουδαίο. Ο Νίκολα Γιόκιτς κάνει πράματα και θάματα τα τελευταία χρόνια, παίρνοντας βραβείo ΜVP τόσο το 2021 όσο και το 2022.

Σύμφωνα με τον έγκυρο Σαμς Σαράνια, ο Σέρβος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Ντένβερ και τα επόμενα χρόνια, υπογράφοντας εντυπωσιακό supermax συμβόλαιο 260 εκατ. δολαρίων.

Ο Joker είναι ξεχωριστός και οι σβόλοι προσέχουν για να έχουν. Γιατί σέντερ σαν εκείνον δεν υπάρχουν στο ΝΒΑ με τέτοιο I.Q, επιθετικό ρεπερτόριο και φοβερή ικανότητα στην πάσα. Ίσως ο καλύτερος ψηλός στο να διαβάζει το παιχνίδι. Το μόνο που του λείπει είναι ένα πρωτάθλημα στο ΝΒΑ, όμως για να έρθει αυτό θα πρέπει να ενισχυθεί το Ντένβερ, αφού και ο δεύτερος σταρ της ομάδας, Τζαμάλ Μάρεϊ έχασε όλη τη σεζόν λόγω τραυματισμού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα