Αλ Χόρφορντ: Παίζει για τον παππού του και τους Σέλτικς (vid)

Αλ Χόρφορντ: Παίζει για τον παππού του και τους Σέλτικς (vid)

Αλ Χόρφορντ: Παίζει για τον παππού του και τους Σέλτικς (vid)

bet365

Η οικογένεια του Αλ Χόρφορντ λατρεύει τους Μπόστον Σέλτικς. Όλοι τους βρέθηκαν στη Βοστόνη για το Game 3 των NBA Finals, αλλά κάποιος έλειπε. Και ο Χόρφορντ έπαιξε και γι' αυτόν.

Πολλές πράσινες φανέλες. Με το ίδιο όνομα στην πλάτη. Εκείνο του Αλ Χόρφορντ. Η φαμίλια του σέντερ από τη Δομινικανή Δημοκρατία τον ακολούθησε στη Βοστόνη. Για το Game 3 των τελικών και τον πρώτο εντός έδρας τελικό για τους Σέλτικς από το 2010.

Η νίκη ήρθε (2-1 με 116-100) και η οικογένεια του Χόρφορντ το πανηγύρισε, σχεδόν με την καρδιά της. Όσες φορές και αν μέτρησαν τις παρουσίες, κάποιος έλειπε. Ο παππούς του σέντερ των Σέλτικς, ο Ζοσέ Ρεϊνόσο Νούνιεζ, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, λίγο πριν το Game 6 των τελικών της Ανατολής, κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ.

Ο Χόρφορντ, και με την προτροπή του πατέρα του, Τίτο, έμεινε συγκεντρωμένος στο μπάσκετ. Στην πρώτη παρουσία του στους NBA Finals. Και στο όνειρο της κατάκτησης του τίτλου. Βλέπετε, ο Ζοσέ ήταν ο μεγαλύτερος θαυμαστής του εγγονού του. Και δεν μπορεί να τον αντικρίσει από κοντά στη μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του.

Η μητέρα του Big Al, η Αρελίς Ρεϊνοσο απέφυγε τον κώδικα ενδυμασίας της υπόλοιπης οικογένειας. Ένα τζιν μπουφάν με τον αριθμό 42 στην πλάτη της και μία τεράστια αλυσίδα των Σέλτικς!

Όλοι μαζί βρέθηκαν με τον Χόρφορντ, μετά το ματς, στον ειδικό χώρο που έχουν οι παίκτες για να υποδέχονται τις οικογένειές τους.

Εκεί όλοι συμφώνησαν ότι δεν σταμάτησαν να είναι Μπόστον Σέλτικς, ακόμη και όταν ο Αλ είχε αποχωρήσει, αρχικά για τους Σίξερς και μετά στην... εξορία των Θάντερ.

Σέλτικς από την εποχή των Χοκς!

H αλήθεια είναι πως η σχέση του Χόρφορντ με τους Σέλτικς έχει ξεκινήσει από τη rookie σεζόν του (2007-2008). Τότε οι Ατλάντα Χοκς του Χόρφορντ και του Τζος Τσίλντρες από τον Νο8 είχαν υποχρεώσει τη Βοστόνη (Νο1) στα επτά ματς. Προτού διαλυθούν στο Game 7 με 99-65. Και μετέπειτα η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς έφτασε στο πρωτάθλημα.

Ο Χόρφορντ ακόμη θυμάται τα μπάνερ των πρωταθλητών στον... ουρανό του γηπέδου. Τότε ήταν ακόμη 16. Στο τέλος της σεζόν έγιναν 17. Και ο 36χρονος θέλει στο φινάλε τούτης της αγωνιστικής περιόδου να δει το Νο18.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα