Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς: Η λαμπερή παρέλαση των πρωταθλητών ΝΒΑ (vids)

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς: Η λαμπερή παρέλαση των πρωταθλητών ΝΒΑ (vids)

Newsroom
Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς: Η λαμπερή παρέλαση των πρωταθλητών ΝΒΑ (vids)

bet365

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς πραγματοποίησαν μέσα σε αποθέωση την λαμπερή τους παρέλαση για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στο Σαν Φρανσίσκο!

Οι «Dubs» είναι και πάλι πρωταθλητές στο ΝΒΑ! Ύστερα από τέσσερα χρόνια επέστρεψαν και πάλι στον θρόνο της καλύτερης λίγκας του πλανήτη κερδίζοντας με 4-2 νίκες τους Μπόστον Σέλτικς. Την Δευτέρα (20/6) πραγματοποίησαν στην Market Street του Σαν Φρανσίσκο την καθιερωμένη παρέλαση όπου έκλεψαν την παράσταση οι «παλιοσειρές» Ντρέιμοντ Γκριν, Κλέι Τόμπσον και Στεφ Κάρι.

Η σαμπάνια έρεε άφθονη από τα ανοικτά πούλμαν τα οποία μετέφεραν τους νέους πρωταθλητές στο ΝΒΑ και φυσικά οι κάτοικοι της πόλης αποθέωναν έναν προς έναν ξεχωριστά τους παίκτες της ομάδας, όπως επίσης και τον... ορεξάτο Στιβ Κερ!

Όπως λένε μια «εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις». Φανταστείτε τα βίντεο που ακολουθούν και τα οποία αποτυπώνουν τα όσα συνέβησαν στο Σαν Φρανσίσκο για τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, οι οποίοι κατέκτησαν το 7ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα