Μιλγουόκι Μπακς: Έμεινε ο Κόνατον (vid)

Μιλγουόκι Μπακς: Έμεινε ο Κόνατον (vid)

Μιλγουόκι Μπακς: Έμεινε ο Κόνατον (vid)

bet365

Ο Πατ Κόνατον αποφάσισε να κάνει opt in στο συμβόλαιό του και να παραμείνει στους Μιλγουόκι Μπακς για άλλη μία αγωνιστική χρονιά.

O 29χρονος γκαρντ αποτελεί ένα από τα «γρανάζια» των Μιλγουόκι Μπακς τα τρία τελευταία χρόνια, όντας ένας από τους παίκτες που βοήθησαν ώστε να φτάσουν τα «Ελάφια» στην κατάκτηση του τίτλου το καλοκαίρι του 2021.

Όπως ανέφερε ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, ο Πατ Κόνατον αποφάσισε να ενεργοποιήσει την οψιόν των 5.7 εκατομμυρίων δολαρίων και να παραμείνει στους Μπακς έως και το τέλος της σεζόν 2022-23. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε πήρε μέρος σε 65 ματς έχοντας κατά μέσο όρο 9.9 πόντους και 4.2 ριμπάουντ ανά 26 λεπτά συμμετοχής, σουτάροντας με 64% στα δίποντα και 40% στα τρίποντα.

Συνολικά έχει στο βιογραφικό του 417 ματς στην regular season του ΝΒΑ με 5.9 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ, ενώ τα ποσοστά του ανέρχονται σε 57% στα δίποντα και 36% στα τρίποντα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα