Μάιλς Μπρίτζες: Παραδόθηκε στις αρχές για υπόθεση βιαιοπραγίας

Μάιλς Μπρίτζες: Παραδόθηκε στις αρχές για υπόθεση βιαιοπραγίας

Μάιλς Μπρίτζες: Παραδόθηκε στις αρχές για υπόθεση βιαιοπραγίας

bet365

Σύμφωνα με τα όσα παρουσιάζουν δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο Μάιλς Μπρίτζες παραδόθηκε στις αρχές μετά από περιστατικό βιαιοπραγίας.

Ο Μάιλς Μπρίτζες έκανε χρονιά... εκτόξευσης φέτος στους Χόρνετς και μέτρησε 20.8 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3.8 ασίστ στα 80 ματς που αγωνίστηκε. Παρόλα αυτά η Σάρλοτ δεν σκόπευε να του προσφέρει max συμβόλαιο και εκείνος ήταν έτοιμος για την αγορά των free agents που ξεκινά στις 30 Ιουνίου, με τους Πίστονς να μοιάζουν ένας πιθανός προορισμός.

Το αγωνιστικό του κομμάτι και το αθλητικό του μέρος, ωστόσο, πέρασαν για λίγο... στην άκρη. Βάσει δημοσιεύματος του TMZ, ο άλλοτε παίκτης των Χόρνετς συνελήφθη για περίπτωση που αφορά το κακούργημα της ενδοοικογενειακής βίας. Το περιστατικό συνέβη στο Λος Άντζελες την Τρίτη (28/06), όπου σύμφωνα με την ίδια πηγή μία γυναίκα ισχυρίστηκε πως είχε έναν καυγά με τον Μπρίτζες, ο οποίος ξέφυγε από τον έλεγχο.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο άμεσα με τον NBAer να έχει διαφύγει και τη γυναίκα να χρειάζεται ιατρική φροντίδα. Την Τετάρτη (29/06) το απόγευμα, ο ίδιος παραδόθηκε στις αρχές και συνελήφθη. Έπειτα από λίγο αφέθηκε ελεύθερος με την εγγύηση να ορίζεται στα 130.000 δολάρια,

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα