Κέβιν Ντουράντ: Η παραμονή του Έιτον του φράζει τον δρόμο για το Φοίνιξ

Κέβιν Ντουράντ: Η παραμονή του Έιτον του φράζει τον δρόμο για το Φοίνιξ

bet365

Η προτίμηση του Κέβιν Ντουράντ για το Φοίνιξ ήταν δεδομένη από τη στιγμή που ζήτησε trade, όμως η παραμονή του ΝτιΆντρε Έιτον εκεί του κλείνει ουσιαστικά τον δρόμο.

Ένας νέος κύκλος... αναβρασμού στο NBA δε γίνεται να μην μπλέξει τον Κέβιν Ντουράντ, από τη στιγμή που εκείνος έχει ζητήσει εδώ και καιρό trade από τους Νετς. Οι Πέισερς κατέθεσαν πρόταση 133 εκατομμυρίων στον ΝτιΆντρε Έιτον, όμως οι Σανς δεν ήταν διατεθειμένοι να τον αφήσουν και ισοφάρισαν την προσφορά, κρατώντας τον στο ρόστερ τους.

Κάτι που σημαίνει πως είναι σχεδόν αδύνατο για τον Ντουράντ να μετακομίσει στο Φοίνιξ. Και αυτό διότι ο Έιτον αποτελούσε βασικό διαπραγματευτικό χαρτί στα ανταλλάγματα που ζητούσε το Μπρούκλιν. Οι «ήλιοι» δεν έχουν δικαίωμα πλέον να τον ανταλλάξουν ως τις 15 Ιανουαρίου, όπως εξήγησε και ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι.

Θυμίζουμε πως ούτε ο Μπούκερ μπορεί να μπει στο trade, επειδή το όνομά του βρίσκεται στη λίστα με τους Designated Rookies και οι Νετς δεν μπορούν να τον κάνουν δικό τους, έχοντας ήδη καλύψει αυτήν τη θέση με τον Μπεν Σίμονς.

Οι Σανς αποτελούσαν δεδομένα την ομάδα που ο Κέβιν Ντουράντ ήθελε περισσότερο να πάει, όμως η κίνηση με τον Έιτον ουσιαστικά του έφραξε για τα καλά τον δρόμο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα