Ντρέιμοντ Γκριν: «Μη νευριάσουν αν κερδίσω τίτλους με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς»

Ντρέιμοντ Γκριν: «Μη νευριάσουν αν κερδίσω τίτλους με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς»

Ντρέιμοντ Γκριν: «Μη νευριάσουν αν κερδίσω τίτλους με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς»
Με αρκετή δόση από το συνηθισμένο του χιούμορ, ο Ντρέιμοντ Γκριν κάνει σαφή αναφορά στους Γουόριορς, αναφέροντας πως αν δεν ανανεώσει ενδέχεται να κερδίσει τίτλους παρέα με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Κάποτε ήταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς που δήλωνε πως το να συνυπάρξει με τον Ντρέιμοντ Γκριν στους Γουόριορς φαίνεται καλή ιδέα. Τώρα ήρθε σειρά να αντιστραφούν οι ρόλοι!

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς βρίσκονται μπροστά σε ένα... αδιέξοδο, αφού ο 32χρονος θέλει μαξ επέκταση του συμβολαίου του, που αντιβαίνει στις προθέσεις του front office των Πρωταθλητών.

Με αρκετή δόση χιούμορ ο Γκριν έριξε και άλλο νερό στον μύλο των συζητήσεων, αφού ανέφερε γελώντας πως έχει φέρει 4 δαχτυλίδια στους «πολεμιστές» και αν αυτό δεν παίξει ρόλο στις διαπραγματεύσεις, τότε δε θα πρέπει να νευριάσουν που θα τον δουν να κερδίζει τίτλους με τον ΛεΜπρόν, δείχνοντας όμως έμμεσα τις προθέσεις του.

Οι δύο πλευρές, πάντως, σίγουρα θέλουν να βρουν μία λύση αφού οι Γουόριορς δε θέλουν επ' ουδενί να χάσουν ένα σημαντικό γρανάζι τους και έναν παίκτη που έχει δεθεί αρκετά με τον MVP των φετινών τελικών, Στεφ Κάρι.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα