Ντουράντ: Εξετάζει θετικά το ενδεχόμενο των Σίξερς, στο πλευρό των Εμπίντ-Χάρντεν

Ντουράντ: Εξετάζει θετικά το ενδεχόμενο των Σίξερς, στο πλευρό των Εμπίντ-Χάρντεν

bet365

Μεταξύ των υποψήφιων μελλοντικών σταθμών του Κέβιν Ντουράντ βρίσκονται και οι Σίξερς, με τον άσο των Νετς να «γλυκοκοιτάζει» το ενδεχόμενο συνύπαρξης με Εμπίντ και Χάρντεν.

Στην φετινή offseason ιστορία του Κέβιν Ντουράντ ένα είναι το δεδομένo: Δεν επιζητά με κανένα τρόπο την παραμονή του στους Μπρούκλιν Νετς.

Το έκανε, άλλωστε, φανερό με το αρχικό του αίτημα για trade, αλλά και βάζοντας τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Τζο Τσάι, να επιλέξει ανάμεσα σε εκείνον και τους Στιβ Νας-Σον Μαρκς.

Η ομάδα που έχει εμφανιστεί με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μέχρι στιγμής είναι οι Μπόστον Σέλτικς, χωρίς να μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις των Νετς, όπως έγινε με τις περιπτώσεις των Χιτ και όποιων άλλων «μνηστήρων» χτύπησαν την πόρτα τους. Τώρα, ένα νέο δεδομένο εμφανίζεται στο προσκήνιο μέσω του Ίαν Μπέγκλεϊ του SNY.

Και μόλις λίγες ημέρες μετά την κοινή εμφάνιση του KD με τον άλλοτε συμπαίκτη του στους Νετς, Τζέιμς Χάρντεν σε συναυλία του Τράβις Σκοτ στο Λονδίνο που φαίνεται να άφησαν πίσω τους την... πικρία που τους άφησε η περίοδος του χωρισμού από το Μπρούκλιν.

Συγκεκριμένα, η πηγή αναφέρει πως «αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός από τη Βοστώνη, ο Ντουράντ βλέπει επίσης τη Φιλαδέλφεια ως ένα άλλο επιθυμητό σημείο για να συνεχίσει την καριέρα του, σύμφωνα με άτομα εξοικειωμένα με το θέμα». Ο Ντουράντ φαίνεται να... γλυκοκοιτάζει την δημιουργία μίας τριάδας με το δικό του όνομα και αυτά των Εμπίντ και Χάρντεν στους Σίξερς.

Παρόλα αυτά, αν οι Νετς δεν ικανοποιούνταν με τις προηγούμενες προσφορές, δεν μοιάζει να υπάρχει χρυσή τομή στην περίπτωση της Φιλαδέλφεια με το πρόσωπο που προορίζεται για το trade να είναι ο Ταϊρίς Μάξεϊ συν τα draft picks.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα