Ζάιον Γουίλιαμσον: «Κανείς δε θα μπορέσει να καταλάβει πόσο πόνο ένιωθα»

Ζάιον Γουίλιαμσον: «Κανείς δε θα μπορέσει να καταλάβει πόσο πόνο ένιωθα»

Δημήτρης Οικονόμου
Ζάιον Γουίλιαμσον: «Κανείς δε θα μπορέσει να καταλάβει πόσο πόνο ένιωθα»
Ο Ζάιον Γουίλιαμσον μίλησε για τον τραυματισμό του αλλά και τα σχόλια που τον έκαναν να πονάει ακόμα περισσότερο, αφού κανείς δεν καταλάβαινε τι περνούσε την περσινή σεζόν.

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον έμεινε εκτός για μία ολόκληρη σεζόν, αφού πέρσι δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο πόδι και να βοηθήσει τους Πέλικανς. Το Νο1 Draft του 2019 ήταν γνωστό πως δεν ήταν ευχαριστημένος για τα σχόλια που γινόταν ως προς τα κιλά του, κάτι που επιβεβαίωσε σε νέες δηλώσεις του.

«Πέρασα πολλά την περασμένη σεζόν. Μπορώ να καθίσω εδώ και να τα εξηγήσω όλα, αλλά κανείς δε θα μπορέσει να νιώσει όπως ένιωθα. Το πόδι μου ήταν κατεστραμμένο και δε γινόταν να θεραπευτεί μαγικά, πονούσα. Βίωνα τον πόνο και το μίσος μερικών ανθρώπων που δε γνώριζα κάθε μέρα, κάτι που άρχισε να με επηρεάζει» αναφέρει ο Ζάιον.

Βέβαια ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να ξεπερνά τις δυσκολίες και ο Γουίλιαμσον αποκάλυψε τον δικό του. Ο 22χρονος σταρ των Πέλικανς το... λιώνει με «Naruto», που όπως λέει ήταν πάντοτε εκεί για αυτόν. Το «Naruto» είναι μία γιαπωνέζικη σειρά anime που έκανε πρεμιέρα το 1999 και μετρά χιλιάδες επεισόδια μέχρι και σήμερα.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα