Ντόνοβαν Μίτσελ: Επανέρχονται οι Νικς, ψάχνουν την ανταλλαγή Χόρνετς, Γουίζαρντς

Ντόνοβαν Μίτσελ: Επανέρχονται οι Νικς, ψάχνουν την ανταλλαγή Χόρνετς, Γουίζαρντς

bet365

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ μοιάζει περιζήτητος. Αλλά εξακολουθεί να ανήκει στους Γιούτα Τζαζ. Ξεκίνησαν ξανά οι συζητήσεις με τους Νιου Γιορκ Νικς.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η νέα σεζόν δεν θα βρει τον Ντόνοβαν Μίτσελ στους Γιούτα Τζαζ. Από την ημέρα που η ομάδα από το Σολτ Λέικ Σίτι αποφάσισε ότι δεν θα πορευτεί ούτε με τον δεύτερο σταρ της (μετά τον Ρούντι Γκομπέρ), οι ενδιαφερόμενες ομάδες είναι αρκετές για να εγγυηθούν, κάποια στιγμή, την ανταλλαγή.

Οι συζητήσεις με τους Νιου Γιορκ Νικς συνεχίστηκαν και πάλι, μετά το.. ναυάγιο πριν από μερικές εβδομάδες και την επιλογή των Τζαζ να ζητήσουν 8 (!) επιλογές σε επόμενα Draft από τους Νικς.

Μόνο που αυτή τη φορά η ομάδα του Τζέιμς Ντόλαν έχει και ανταγωνισμό. Τόσο οι Σάρλοτ Χόρνετς, όσο και οι Γουάσινγκτον Γουίζαρντς ετοιμάζουν πακέτα ανταλλαγής προς τους Τζαζ για την απόκτηση του 25χρονου γκαρντ.

Στις πέντε σεζόν που αγωνίστηκε στο ΝΒΑ, ο Μίτσελ μετράει 23.9 πόντους, 4.5 ασίστ, 4.2 ριμπάουντ και τρεις (συνεχόμενες) εμφανίσεις σε All Star Game.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα