NBA, Χάρελ: Δήλωσε ένοχος για κατοχή μαριχουάνας και... έπεσε στα μαλακά

NBA, Χάρελ: Δήλωσε ένοχος για κατοχή μαριχουάνας και... έπεσε στα μαλακά

NBA, Χάρελ: Δήλωσε ένοχος για κατοχή μαριχουάνας και... έπεσε στα μαλακά

bet365

Ο Μόντρεζλ Χάρελ δήλωσε ένοχος για κατοχή μαριχουάνας ενώπιον του δικαστηρίου και κατάφερε να μειώσει την ποινή του πέφτοντας... στα μαλακά.

Περιπέτειες με τις Αρχές είχε ο Μόντρεζλ Χάρελ το φετινό καλοκαίρι, αφού ο άλλοτε παίκτης των Σάρλοτ Χόρνετς έφερε κατηγορίες που σχετίζονταν με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Τον περασμένο Μάιο, ο Χάρελ συνελήφθη όταν εντοπίστηκαν σφραγισμένες σακούλες με 1,3 κιλά μαριχουάνας στο αυτοκίνητό του κατά τη διάρκεια γενικότερου ελέγχου, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έως και 5 ετών αλλά και με πρόστιμο από 1.000 μέχρι και 10.000 δολάρια.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα παρουσιάζει το TMZ, εκείνος εμφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης (31/08) στο δικαστήριο του Κεντάκι και δηλώνοντας ένοχος για κατοχή μαριχουάνας (και όχι διακίνηση) κατάφερε να μειώσει αυτό το ενδεχόμενο.

Ο δικηγόρος του, Ντρου Φάιντλινγκ, τόνισε στο αμερικανικό Μέσο πως ο πελάτης του δήλωσε ένοχος με αντάλλαγμα την μειωμένη ποινή για απλή κατοχή μαριχουάνας που του δίνει τη δυνατότητα να απαλλαγεί από τις κατηγορίες αν και εφόσον διατηρήσει καθαρό το μητρώο του για τον επόμενο χρόνο.

Ο 28χρονος φόργουορντ ολοκλήρωσε την 8η σεζόν του στο ΝΒΑ έχοντας πέρασμα από τους Κλίπερς, τους Λέικερς, αλλά και τους Γουίζαρντς λίγο πριν γίνει trade στους Χόρνετς το περασμένο διάστημα, ενώ είναι στην αγορά των free agents.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα