Κυρίαρχος Αντετοκούνμπο: Ο Γιάννης έχει το μεγαλύτερο rating στο NBA2K23

Κυρίαρχος Αντετοκούνμπο: Ο Γιάννης έχει το μεγαλύτερο rating στο NBA2K23

Νίκος Καρφής
Κυρίαρχος Αντετοκούνμπο: Ο Γιάννης έχει το μεγαλύτερο rating στο NBA2K23

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο... κλέβει την παράσταση και το NBA2K23, αφού έχει το μεγαλύτερο rating 97 στο γνωστό video game.

Πλέον ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού στο ΝΒΑ, διαλύοντας τα πάντα στο πέρασμα του και ανήκει πλέον στους δύο κορυφαίους παίκτες του πλανήτη (αν όχι ο κορυφαίος). Φυσικά ο Greek Freak τρελαίνει κόσμο και στο Eurobasket με την Εθνική μας, ψάχνοντας το χρυσό μετάλλιο, μετά την κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ το 2021.

Ο Έλληνας σταρ είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής και το NBA2K23, αφού οι άνθρωποι που έφτιαξαν το γνωστό video game τον έβαλαν στην κορυφή των ratings σύμφωνα με στοιχεία που έχουν διαρεύσει. Ο Γιάννης έχει 97 παρακαλώ και φιγουράρει στην πρώτη θέση, ενώ δεύτεροι με 96 rating είναι οι Γιόκιτς, Εμπίντ, ΛεΜπρόν Κάρι και Ντουράντ. Πίσω τους βρίσκονται ο Ντόντσιτς με τον Λέοναρντ στο 95, ενώ ο ηγέτης των Γκρίζλις, Τζα Μοράντ είναι στο 93.

Αναλυτικά οι κορυφαίοι

Γιάννης - 97

ΛεΜπρόν, Κάρι, Ντουράντ, Εμπίντ, Γιόκιτς -96

Ντόντσιτς, Λέοναρντ - 95

Μοράντ - 93

Χάρντεν, Ντέιβις, Μπάτλερ, Ίρβινγκ - 92

Μπούκερ - 91

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα