Τζον Γουόλ: «Παραλίγο να μου κόψουν το πόδι...»

Τζον Γουόλ: «Παραλίγο να μου κόψουν το πόδι...»

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Τζον Γουόλ: «Παραλίγο να μου κόψουν το πόδι...»

bet365

Ο Τζον Γουόλ μίλησε για μία σκοτεινή περίοδο στη ζωή του. Αναφερόμενος στο σοβαρό τραυματισμό του στον αχίλλειο και τη μόλυνση που ακολούθησε, αποκάλυψε ότι έφτασε κοντά στην απώλεια του ποδιού του!

Ο Τζον Γουόλ είδε τον κόσμο να χάνεται. Η ζωή του έμοιαζε με μία συνεχόμενη πτώση. Και ο ίδιος δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να την ανακόψει.

Η νέα σελίδα στην καριέρα του αναφέρει το όνομα των Λος Άντζελες Κλίπερς. Σίγουρα όχι η τελευταία ευκαιρία του. Αλλά η καλύτερη που βρίσκεται στα χέρια του τα τελευταία χρόνια.

Ο νέος γκαρντ των Κλίπερς έγραψε ένα κείμενο στην ιστοσελίδα «Players' Tribune» και μίλησε, ανάμεσα σε άλλα και για τον τραυματισμό του. Και όσα φριχτά ακολούθησαν!

«Είμαι ο βασιλιάς της πόλης»

«Για εμένα, όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Σε διάστημα τριών ετών, βρέθηκα από την κορυφή του κόσμου, στην απώλεια όλων όσων ενδιαφερόμουν περισσότερο. Το 2017 πηδάω πάνω στο τραπέζι των εκφωνητών, στην Γουάσινγκτον, όταν έχουμε οδηγήσει τη σειρά με τη Βοστόνη σε 70 ματς και είμαι ο βασιλιάς της πόλης. Παίρνω τη μέγιστη επέκταση, νομίζοντας ότι θα είναι Γουίζαρντ όλη μου τη ζωή. Ένα χρόνο μετά τραυματίζω τον αχίλλειο τένοντά μου και χάνω το μοναδικό καταφύγιο που είχα στη ζωή μου, το μπάσκετ.

Κατέληξα να έχω μία τόσο άσχημη μόλυνση, η οποία προήλθε από τα χειρουργεία, και παραλίγο να μου ακρωτηριάσουν το πόδι. Ένα χρόνο μετά, έχασα τον καλύτερο μου φίλο σε όλο τον κόσμο, τη μητέρα μου, από καρκίνο του μαστού», έγραψε ο Γουόλ στη συγκλονιστική εξομολόγησή του.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα