NBA, Ντουάιτ Χάουαρντ: Αναζητά ομάδα στο NBA, αλλά... ανοίγει την πόρτα του WWE

NBA, Ντουάιτ Χάουαρντ: Αναζητά ομάδα στο NBA, αλλά... ανοίγει την πόρτα του WWE

Σταυρούλα Μουστακάτου
NBA, Ντουάιτ Χάουαρντ: Αναζητά ομάδα στο NBA, αλλά... ανοίγει την πόρτα του WWE
Ο Ντουάιτ Χάουαρντ μπορεί να κυκλοφορεί στην αγορά των free agents περιμένοντας προσφορά από κάποια ομάδα του NBA, αλλά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να βρεθεί νωρίτερα στα ρινγκ του WWE.

Λίγο πριν την τελική ευθεία και την έναρξη της νέας σεζόν στο ΝΒΑ, η λίστα των free agents δεν έχει αδειάσει. Ονόματα από έμπειρους και... φερέλπιδες παίκτες φιγουράρουν σε αυτή αναζητώντας τον καινούργιο σταθμό της καριέρας τους. Όπως ο Ντουάιτ Χάουαρντ, ο οποίος μετά το τέλος της παρουσίας του στους Λέικερς δεν βρίσκεται στο ρόστερ κάποιας ομάδας.

Παρόλα αυτά, τις τελευταίες ημέρες έχει προκύψει ενδιαφέρον από την πλευρά των Μπόστον Σέλτικς που εξετάζουν τον ίδιο και τον Όλντριτζ για να καλύψουν το κενό του τραυματία και φρεσκοχειρουργημένου Ρόμπερτ Γουίλιαμς.

Ο έμπειρος σέντερ στάθηκε μπροστά στην κάμερα του TMZ και μίλησε για μία ενδεχόμενη... αλλαγή στην καριέρα του ξεκινώντας την πορεία του ως μέλος του WWE. Έχοντας περάσει με απόλυτη επιτυχία τη δοκιμαστική φάση τον περασμένο Ιούλιο. «Σίγουρα, χωρίς καμία αμφιβολία, μου αρέσει να παλεύω...Θα ήμουν κακός καμία φορά και άλλες ο καλός!» τόνισε χαρακτηριστικά.

Και στην ερώτηση σχετικά με το αν θα αντάλλαζε το παρκέ με το ρινγκ τη δεδομένη στιγμή, εκείνος είπε «Οποιαδήποτε ευκαιρία είναι η καλύτερη...».

 

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί το... φλερτ των Σέλτικς που αναζητούν έναν αξιόπιστο παίκτη στη θέση του Γουίλιαμς, δεν αποκλείεται ο Χάουαρντ να βαδίσει στα χνάρια του Ενές Καντέρ Freedom και σε λίγο καιρό να τον βλέπουμε να αγωνίζεται όχι για κάποιο δαχτυλίδι, αλλά για τη φανταχτερή ζώνη!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα