Μπράουν: «Φορούσα όλο το καλοκαίρι τα παπούτσια του Game 6» (vid)

Μπράουν: «Φορούσα όλο το καλοκαίρι τα παπούτσια του Game 6» (vid)

bet365

O Τζέιλεν Μπράουν βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να αποκτήσει κίνητρο για πιο σκληρή δουλειά μέσα στο καλοκαίρι, φορώντας τα ίδια παπούτσια με το Game 6 όπου οι Σέλτικς έχασαν το δαχτυλίδι από τους Γουόριορς.

Οι Σέλτικς βρέθηκαν απέναντι στους κεφάτους Γουόριορς στους περσινούς τελικούς του NBA, με τους «πολεμιστές» να επιστρέφουν στην κορυφή έπειτα το 2018 και τον Στεφ Κάρι να κατακτά το πρώτο βραβείο MVP Finals.

Ο Τζέιλεν Μπράουν που βρισκόταν στην απέναντι πλευρά δεν μπορούσε να δεχτεί ό,τι εκτυλίχθηκε εκείνο το διάστημα με αποτέλεσμα να... τιμωρεί τον εαυτό του ολόκληρο το καλοκαίρι.

Όπως τόνισε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της Media Day στο NBC Sports Boston «Αυτό το καλοκαίρι, τα παπούτσια που είχα φορέσει στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, τα φορούσα σε κάθε προπόνηση... Κάθε προπόνηση, κάθε ανελκυστήρας, κάθε βασική συνεδρία. Αν δείτε τα παπούτσια τώρα, είναι... κομμάτια. Αλλά το έκανα για να το θυμίζω στον εαυτό μου».

Μάλιστα σκέφτηκε να φορέσει τα ίδια και στην πρώτη συγκέντρωση με τους δημοσιογράφους. Αντ' αυτού τα κρέμασε στο σπίτι του ως υπενθύμιση για τη δουλειά που πρέπει να κάνει ώστε να φτάσει στο τελικό στάδιο.

«Ανυπομονώ να επιστρέψω φέτος μόνο και μόνο λόγω του πώς τελείωσε η περσινή χρονιά... Υπάρχουν πολλά πράγματα που κάναμε καλά πέρυσι και πολλά πράγματα που εύχομαι να έκανα διαφορετικά. Έτσι, αυτή την offseason, αυτό το καλοκαίρι, πίεζα τον εαυτό μου για να μπορέσω να επιστρέψω σε αυτό το σημείο, να μπορέσω να ξεκινήσω ξανά τη σεζόν» είπε ο Μπράουν.

Και έχοντας αναμειχθεί σε συζητήσεις ανταλλαγής για τον Κέβιν Ντουράντ, συμπλήρωσε: «Ήταν ένα υπέροχο καλοκαίρι, αλλά δεν ήταν ωραίο που έπρεπε να ζεις με την επίγνωση ότι ήσουν στους τελικούς και... έπεσες, ακόμα κι αν ήταν απέναντι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην ιστορία του ΝΒΑ» τονίζοντας στο τέλος πως είναι ενθουσιασμένος για το νέο ξεκίνημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα