Σρέντερ: «Ποτέ δεν αρνήθηκα πρόταση 84 εκατομμυρίων δολαρίων από τους Λέικερς»

Σρέντερ: «Ποτέ δεν αρνήθηκα πρόταση 84 εκατομμυρίων δολαρίων από τους Λέικερς»

Γιώργος Κούβαρης
Σρέντερ: «Ποτέ δεν αρνήθηκα πρόταση 84 εκατομμυρίων δολαρίων από τους Λέικερς»

bet365

Ο Ντένις Σρέντερ θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση του ξεκαθαρίζοντας ότι ουδέποτε είχε αρνηθεί πρόταση ύψους 84 εκατομμυρίων δολαρίων από τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Τον Μάρτιο του 2021 είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι ο Ντένις Σρέντερ είπε «όχι» στους Λέικερς σε πρόταση ανανέωσης έναντι 84 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί κριτική γι' αυτήν την απόφαση καθώς πετούσε μια τεράστια ευκαιρία στην ζωή και στην καριέρα του. Ήταν, όμως, έτσι τα πράγματα ;

Ο ίδιος ο Γερμανός πλέι μέικερ μιλώντας στο ESPN θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα και να δώσει την αληθινή υπόσταση της κατάστασης: «Δεν υπήρξε ποτέ κάποιο συμβόλαιο. Ποτέ δεν απέρριψα τίποτα. Αυτό δεν είναι αλήθεια» ήταν τα λόγια του Σρέντερ στον Ντέιν ΜακΜέναμιν ο οποίος αναφέρει στο ρεπορτάζ ότι η πλευρά του Σρέντερ απλά είχε ζητήσει να περιμένουν έως την offseason για τις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Οι Λέικερς δεν έκαναν πρόταση και κάπως έτσι είχε καταλήξει στους Σέλτικς με μονοετές συμβόλαιο ύψους 5.9 εκατομμυρίων δολαρίων: «Η όλη κατάσταση με τους Λέικερς ήταν λίγο περίεργη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είπα, 'θα παίξω ακόμη και δωρεάν εδώ', απλώς για να τη φτιάξω, απλώς για να βάλω τους πάντες στη σωστή κατεύθυνση. Φυσικά, θα ήταν υπέροχο να υπογράψω μια μεγάλη συμφωνία και μια πιο μακροπρόθεσμη συμφωνία, και αυτός είναι ακόμα ο στόχος μου. Αλλά στο τέλος της ημέρας, είμαστε εδώ τώρα και θα κάνω ό,τι μπορώ αυτή τη στιγμή» κατέληξε ο Σρέντερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα