ΝΒΑ, Γουόριορς: Κένι Σμιθ και Μάρκους Σμαρτ... δικαιολογούν τον Ντρέιμοντ Γκριν για το περιστατικό με τον Πουλ (vid)

ΝΒΑ, Γουόριορς: Κένι Σμιθ και Μάρκους Σμαρτ... δικαιολογούν τον Ντρέιμοντ Γκριν για το περιστατικό με τον Πουλ (vid)

bet365

O... παλαίμαχος και αναλυτής του ΝΒΑ, Κένι Σμιθ, αλλά και ο σταρ των Σέλτικς, Μάρκους Σμαρτ, πήραν θέση για το περιστατικό ανάμεσα σε Γκριν και Πουλ δηλώνοντας πως εμφανίζονται ανάλογες καταστάσεις στη Λίγκα.

Ένας τσακωμός που κατέληξε με τη γροθιά του Ντρέιμοντ Γκριν στον Τζόρνταν Πουλ κατά τη διάρκεια της προπόνησης των Γουόριορς έχει γίνει αφορμή για... αναταραχές στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στην τελευταία στροφή πριν την έναρξη του ΝΒΑ.

Ο βετεράνος φόργουορντ απέχει για ένα διάστημα από κάθε δραστηριότητα της ομάδας, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ενώ όλο και περισσότεροι άνθρωποι του χώρου παίρνουν θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα που έχει ξεσπάσει.

Ένας από αυτούς, ο Κένι Σμιθ, δις πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Ρόκετς (1994, 1995) και αναλυτής στο ΤΝΤ, ο οποίος μίλησε στο TMZ, δηλώνοντας πως αν και ήταν "άβολο" να βλέπει κανείς το βίντεο που κυκλοφόρησε, στην πραγματικότητα δεν είναι όσο σοβαρό το παρουσιάζουν ορισμένοι. Και αυτό, γιατί ανάλογες καταστάσεις αντιμετωπίζει κάθε ομάδα τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο.

«Αυτή η συμπεριφορά είναι ασυνήθιστη στην κοινωνία, χωρίς αμφιβολία... Ωστόσο, συμβαίνει πολύ στον αθλητισμό λόγω της σωματικότητας, της αδρεναλίνης και όλων αυτών των πραγμάτων...

Νόμιζα ότι θα ήταν χειρότερα όταν είδα το βίντεο. Δείτε το ξανά, οι βοηθοί προπονητή δεν μπήκαν καν να τους χωρίσουν... Κέρδισα δύο πρωταθλήματα με πέντε τύπους που τσακώθηκαν» είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, αντίστοιχη άποψη εξέφρασε και ο Μάρκους Σμαρτ. Ο 28χρονος γκαρντ των Σέλτικς τόνισε πως ως ηγέτης δεν μπορείς να υποπέσεις σε ένα τέτοιο σφάλμα. «Ξέρω τον Ντρέιμοντ, όσο καλός κι αν είναι ως παίκτης και ως άνθρωπος, έκανε ένα λάθος».

Παρόλα αυτά, όπως λέει ο Σμαρτ «Συμβαίνει... Ακριβώς όπως με τον αδελφό σας ή την αδελφή σας. Τους αγαπάς, δεν τους εύχεσαι τίποτα κακό. Αλλά μερικές φορές εδώ και εκεί, θα... πιαστείτε στα χέρια. Έτσι, γίνεται!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα