Πουλ: Δεν έχει συγχωρήσει τον Γκριν, καμιά επικοινωνία μεταξύ τους

Πουλ: Δεν έχει συγχωρήσει τον Γκριν, καμιά επικοινωνία μεταξύ τους

Νίκος Καρφής
Πουλ: Δεν έχει συγχωρήσει τον Γκριν, καμιά επικοινωνία μεταξύ τους

bet365

Ο Τζόρνταν Πουλ δείχνει αμετακίνητος στη στάση του προς τον Ντρέιμοντ Γκριν που του έριξε γροθιά.

Η διαμάχη του Ντρέιμοντ Γκριν και Τζόρνταν Πουλ, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα οι δύο παίκτες να πιαστούν στα χέρια, είναι το το θέμα που απασχολεί όλο το ΝΒΑ και φυσικά έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον οργανισμό των Γουόριορς. Το πράγμα έγινε ακόμα πιο περίπλοκο μετά το video του TMZ με τη στιγμή της επίθεσης του Γκριν στον Πουλ και της γροθιάς που του έριξε.

Ο κορυφαίος αμυντικός των πρωταθλητών, αποφάσισε να αφήσει προσωρινά τους Γουόριορς για να ηρεμήσει και να επουλωθούν οι «πληγές» του καυγά με τον Πουλ, ενώ στάθηκε στη σχέση που έχει με τον συμπαίκτη του όλα αυτά τα χρόνια. Όμως το TMZ αποκάλυψε πως ο Ντρέιμοντ αποκάλεσε «σκύλα» τον Πουλ πολλές φορές, ενώ στη συνέχεια το πράγμα ξέφυγε όταν οι δυο τους άνοιξαν διάλογο κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Τώρα σύμφωνα με το podcast «Locked in NBA», ο Πουλ δεν έχει συγχωρήσει τον Γκριν για τη γροθιά και τα όσα έγιναν, ενώ οι δυο τους από εκείνη τη στιγμή δεν ξαναμίλησαν. «Μπαρούτι» οι Γουόριορς λίγο πριν ξεκινήσει η σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα