Μπουλς - Μπακς 127-104: Ήττα χωρίς Γιάννη και Θανάση, έπαιξε ο Κώστας για το Σικάγο (vid)

Newsroom
Μπουλς - Μπακς 127-104: Ήττα χωρίς Γιάννη και Θανάση, έπαιξε ο Κώστας για το Σικάγο (vid)
Με rotation οκτώ παικτών και χωρίς τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, οι Μιλγουόκι Μπακς γνώρισαν την ήττα στο Σικάγο από τους Μπουλς με 127-104. Αγωνίστηκε ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Με μόλις... οκτώ παίκτες αγωνίστηκαν τα «Ελάφια» στο «United Center» κόντρα στους Σικάγο Μπουλς.

Συγκεκριμένα έμειναν εκτός τόσο ο Γιάννης, όσο και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ενώ ο Μάικ Μπουντενχόλζερ είχε στην διάθεσή του εννέα παίκτες, εκ των οποίων δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μπόμπι Πόρτις. Οι Μπουλς νίκησαν εύκολα με 127-104 και σε αντίθεση με τα αδέρφια του, ο Κώστας Αντετοκούνμπο έδωσε το «παρών» για το Σικάγο καθώς αγωνίστηκε 5 λεπτά έχοντας 2 πόντους με 1/2 δίποντα και 4 ριμπάουντ.

Βέβαια και οι «Ταύροι» είχαν απουσίες καθώς έμειναν εκτός οι ΝτεΡόζαν, Λαβίν. Ο Πάτρικ Γουίλιαμς είχε 2 2πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ ακολούθησαν οι Βούτσεβιτς (17π., 11ριμπ.), Ντράμοντ (16π., 6ριμπ.) και Γουάιτ (15). Για τους Μπακς πρώτος σκόρερ ήταν ο Νουόρα με 25 πόντους και 4/9 τρίποντα, ενώ ο Μπόλντεν πρόσθεσε άλλους 21 πόντους με 9/11 σουτ.

@Photo credits: Twitter: @chicagobulls

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα