Ντόρσεϊ: Η Euroleague που τον... τσεκάρει και η πολυκοσμία στους Μάβερικς

Ντόρσεϊ: Η Euroleague που τον... τσεκάρει και η πολυκοσμία στους Μάβερικς

Newsroom
Ντόρσεϊ: Η Euroleague που τον... τσεκάρει και η πολυκοσμία στους Μάβερικς

bet365

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έχει βρει... πολυκοσμία στους Μάβερικς και ομάδες της Euroleague τσεκάρουν τις εξελίξεις και περιμένουν να κάνουν την... κίνηση τους.

Στο ρόστερ των Μάβερικς βρίσκεται εδώ και καιρό ο Τάιλερ Ντορσεϊ, όμως με two way contract, κάτι που σημαίνει πως είναι μη εγγυημένο και μπορεί να μείνει ελεύθερος οποιαδήποτε στιγμή.

O Ελληνοαμερικανός γκαρντ σε δηλώσεις του τόνισε πως πάντα ήθελε να επιστρέψει στο ΝΒΑ, όμως όσο περνάει ο καιρός και συνεχίζει να υπάρχει πολυκοσμία στη θέση του Τάιλερ, τόσο θα αυξάνονται οι πιθανότητες επιστροφής του στην Ευρώπη. Οι ομάδες της Euroleague παρακολουθούν τις εξελίξεις και την περίπτωση Ντόρσεϊ και δεν μένουν ασυγκίνητες για τον Ντόρσεϊ που τη σεζόν που πέρασε με τη φανέλα του Ολυμπιακού στη Euroleague, μέτρησε 12.8 πόντους με 37.4% στο τρίποντο και αποτελεί παίκτη που ξέρει πολύ καλά να φτιάχνει φάσεις για τον εαυτό του. Στην καλή του μέρα μπορεί να... σκοτώσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο.

Στη θέση του shooting guard υπάρχουν οι Τιμ Χάρνταγουεϊ, Σπένσερ Ντίνγουιντι και Τέο Πίνσον, κάτι που κάνει δύσκολο το έργο του Τάιλερ, ενώ φυσικά στο «2» μπορεί και να παίξει και ο σταρ της ομάδας, Λούκα Ντόντσιτς για να ξεκουραστεί λίγο από τον ρόλο του απόλυτου αφεντικού στις επιθέσεις των Μάβερικς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα