NBA: Οι Σανς θέλουν να στείλουν τον Κράουντερ στη Γιούτα για τον Κλάρκσον

NBA: Οι Σανς θέλουν να στείλουν τον Κράουντερ στη Γιούτα για τον Κλάρκσον

bet365

Οι Φοίνιξ Σανς αναζητούν τον τρόπο για να στείλουν τον Τζέι Κράουντερ στους Γιούτα Τζαζ και να λάβουν ως αντάλλαγμα τον Τζόρνταν Κλάρκσον.

Οι Φοίνιξ Σανς και ο Τζέι Κράουντερ δεν πρόκειται να συνεχίσουν μαζί. Αυτό είναι γνωστό, με τον Αμερικανό φόργουορντ να καταθέτει το αίτημά του και αυτό να γίνεται αποδεκτό.

Εδώ και αρκετές ημέρες οι Σανς αναζητούν την επόμενη ομάδα του Κράουντερ, με τους «μνηστήρες» να είναι αρκετοί. Το τελευταίο σενάριο, πάντως, θα δώσει σημαντική ενίσχυση στο Φοίνιξ και ταυτόχρονα θα κάνει ακόμη πιο περιζήτητο τον παίκτη των Σανς.

Σύμφωνα με το Yahoo Sports! οι Σανς θέλουν να στείλουν τον Κράουντερ στη Γιούτα και να πάρουν τον καλύτερο 6ο παίκτη του πρωταθλήματος για το 2021, Τζόρνταν Κλάρκσον. Εκείνη τη σεζόν μέτρησε 18.4 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ ανά παιχνίδι, ερχόμενος φυσικά από τον πάγκο.

Ο Κράουντερ δεν θα μείνει για πολύ στη Γιούτα, η οποία θα εξαγοράσει το συμβόλαιό του ($10.183.800 για τη σεζόν 2022-2023) και θα τον κάνει free agent.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα