Καμπάτσο: Έκλεισε στους Μάβερικς

Καμπάτσο: Έκλεισε στους Μάβερικς

Νίκος Καρφής
Καμπάτσο: Έκλεισε στους Μάβερικς
Ο Φακούντο Καμπάτσο θα συνεχίζει την καριέρα του στους Μάβερικς, εκεί όπου θα βρει ξανά τον Λούκα Ντόντσιτς.

Λούκα Ντόντσιτς και Φακούντο Καμπάτσο μάγεψαν στην κοινή θητεία τους στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πλέον θα είναι συμπαίκτες και στους Μάβερικς. Σύμφωνα με την Marca, ο Αργεντινός γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με το Ντάλας και θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό 2 εκατ. ευρώ.

Έτσι η ομάδα του Τζέισον Κιντ αποκτά βάθος και ποιότητα στα γκαρντ και έναν παίκτη που θα δώσει λύσεις ερχόμενος από τον πάγκο. Ο Καμπάτσο τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στους Νάγκετς, εκεί όπου είχε 5.6 πόντους, 3.5 ασίστ και 1.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Με αυτόν τον τρόπο το Ντάλας έκλεισε το ρόστερ του, αφού δεσμεύτηκε και η 15η θέση, με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να έχει two way contract.

Οι Ισπανοί ανέφεραν τις πορηγούμενες μέρες πως η Φενέρ είχε κάνει μία εξωφρενική πρόταση στον Καμπάτσο, η οποία προβλέπει 9 εκατομμύρια ευρώ για 3 χρόνια, χρησιμοποιώντας την απουσία φορολογίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα