Ντουράντ για Γκριν: «Αυτό που έγινε μεταξύ μας ξεπερνιέται, το συμβάν με τον Πουλ δεν το έχω ξαναδεί»

Δημήτρης Οικονόμου
Ντουράντ για Γκριν: «Αυτό που έγινε μεταξύ μας ξεπερνιέται, το συμβάν με τον Πουλ δεν το έχω ξαναδεί»

bet365

Γκριν και Ντουράντ είχαν τη δική τους... διαμάχη τη σεζόν 2018-19, με τον σταρ των Μπρούκλιν Νετς να σχολιάζει τη γροθιά του πρώην συμπαίκτη του στον Τζόρνταν Πουλ.

Αν κάποιος μπορεί να μιλήσει για το περιστατικό της γροθιάς του Ντρέιμοντ Γκριν στον Τζόρνταν Πουλ, τότε αυτός είναι ο Κέβιν Ντουράντ. Ο KD είχε μπλεχτεί άλλωστε σε ένα φραστικό επεισόδιο με τον Γκριν τη σεζόν 2018-19, που όπως αποδείχθηκε έπαιξε ρόλο στη φυγή του με την ολοκλήρωση.

Ο σταρ των Μπρούκλιν Νετς τοποθετήθηκε για το συμβάν σε δηλώσεις του στο ESPN, αναφερόμενος στις διαφορές. «Δεν είναι ίδια κατάσταση, κάποιος χτυπήθηκε στο πρόσωπο. Δεν υπάρχει σύγκριση με κάποιες λέξεις που υπήρξαν μεταξύ μας. Δεν έχω δει κάτι τέτοιο στο παρελθόν, παρότι οι παίκτες λένε ότι στο ΝΒΑ αυτά συμβαίνουν. Αυτό που έγινε με εμένα και τον Γκριν συμβαίνει και ξεπερνιέται αλλά δεν ξέρω τι γίνεται τώρα.

Δε συμβαίνει συχνά, είμαι 16 χρόνια στη λίγκα και έχω ακούσει για τον Μάικλ Τζόρνταν, τον Μπόμπι Πόρτις αλλά δε συμβαίνει κάτι τέτοιο κάθε χρόνο, είναι σπάνιο. Δεν είναι δική μας δουλειά, αλλά το συζητάμε επειδή είδαμε τα βίντεο. Έχουμε τη γνώμη μας αλλά για να είμαι ειλικρινής η δική μου δε μετράει τόσο».

Ωστόσο συνέχισε ο Ντουράντ τονίζοντας πως στους πρωταθλητές Γουόριορς τα πάντα μοιάζουν να επιστρέφουν στην κατάσταση που υπήρχε πριν το συμβάν. «Ο Γκριν έπαιξε στο επόμενο παιχνίδι, ο Πουλ στο προηγούμενο. Οπότε θεωρώ ότι όλα επιστρέφουν όπως ήταν κανονικά».

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα