Σίμονς για Αντετοκούνμπο: «Μπορεί να σουτάρει ο Γιάννης;»

Νίκος Καρφής
Σίμονς για Αντετοκούνμπο: «Μπορεί να σουτάρει ο Γιάννης;»

bet365

Ο Μπεν Σίμονς φαίνεται πως έχει κουραστεί με το να ασχολούνται όλοι με το σουτ του και επέλεξε να φέρει σαν παράδειγμα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Πριν από λίγες μέρες ο Σίμονς έδειξε πως σκέφτεται το τρίποντο για τη νέα σεζόν, προειδοποιώντας τους πάντες. «Χρειάζεται να πάρω τρίποντα. Χρειάζεται να βγω εκεί έξω και να τα βάλω», ανέφερε.

Πάντως με νέες του δηλώσεις αυτή τη φορά, φανέρωσε πως τον έχουν ενοχλήσει όλα αυτά τα χρόνια η κριτική που δέχεται για το σουτ του. Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. «Ότι και να γίνεται θα το λένε. Ακόμα και να βάλω ένα σουτ, τι θα πουν; Ότι ακόμα δεν μπορώ. Γ@μ@ το, δεν γίνεται να κάνω τους πάντες ευτυχισμένους. Είναι σαν να λένε αν μπορεί να σουτάρει ο Γιάννης. Μπορεί;».

Φυσικά δεν τίθεται μέτρο σύγκρισης ανάμεσα στους δύο παίκτες. Στην καριέρα του έχει επιχειρήσει 34 τρίποντα και ευστόχησε στα 5, δηλαδή σουτάρει με ποσοστό 14%.Πρέπει να δουλέψει πολύ ο Μπεν για να βελτιωθεί σε αυτόν τον τομέα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα