NBA: Οι Νάγκετς νίκησαν τους Γουόριορς, οι Κινκγς... διέλυσαν τους Λέικερς (vid)

NBA: Οι Νάγκετς νίκησαν τους Γουόριορς, οι Κινκγς... διέλυσαν τους Λέικερς (vid)

bet365

Oι Νάγκετς με τρομερό τρίτο δωδεκάλεπτο επικράτησαν των Γουόριορς με 119-112, την ώρα που στο Σακραμέντο οι Κινγκς στέφθηκαν βασιλιάδες κόντρα στους Λέικερς.

Τι και αν ο Κουμίνκγκα πήρε την κατάσταση στα χέρια του στα πρώτα λεπτά της τελευταίας περιόδου, το 42-20 που έτρεξαν οι Νάγκετς στο τρίτο δωδεκάλεπτο αρκούσε για να δώσει στο Ντένβερ τη νίκη με 119-112.

Η αναμέτρηση "σημαδεύτηκε" από τον...επαναπατρισμό του Ντρέιμοντ Γκριν, ο οποίος στην προσπάθειά του να παύσει τα σχόλια για το περιστατικό με τον Τζόρνταν Πουλ και να επαναφέρει την ηρεμία, έκανε κανονικά τον χαιρετισμό του με το νεαρό άσο πριν το παιχνίδι. Βέβαια, αυτοί που ξεχώρισαν ήταν ο Στεφ Κάρι με 23 πόντους και πολλή διάθεση, αλλά και ο Τζόναθαν Κουμίνγκα με 19 πόντους.

Βέβαια, ο MVP Νίκολα Γιόκιτς με τους 21 πόντους που σκόραρε έδωσε τον ρυθμό στην ομάδα του για να ολοκληρώσει το... έργο ο Χάιλαντ με 19 πόντους.

Τα δωδεκάλεπτα: 32-28, 56-64, 98-84, 119-112

Κινγκς - Λέικερς 133-86

Το παιχνίδι ανάμεσα στους Κινκγς και τους Λέικερς ξεκίνησε με προβλήματα, αφού ο Ράσελ Γουέστμπρουκ αποχώρησε τραυματίας από το παρκέ λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς. Το Σακραμέντο... δεν είχε αντίπαλο, λόγω και της απουσίας του Άντονι Ντέιβις, με αποτέλεσμα να πάρει τη νίκη με 133-86.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έμεινε στους 12 πόντους και Όστιν Ριβς είχε 9 σε ένα εφιαλτικό βράδυ για το Λος Άντζελες.

Λίγα 24ωρα πριν την έναρξη της σεζόν στο ΝΒΑ και το δυνατό πρώτο τεστ με τους Γουό​​​​​​ριορς, μάλλον, ήταν ένα καμπανάκι για τους λιμνάνθρωπους. Ο Φοξ ήταν ο πρώτος σκόρερ των βασιλιάδων με 19 πόντους και ο Ντέιβις ακολούθησε προσφέροντας ακόμη 16.

Τα δωδεκάλεπτα: 36-23, 65-44, 95-62, 133-86

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα