ΝΒΑ: Ο Γκαρνέτ μπέρδεψε τον Γιόκιτς με τον Τζόκοβιτς! (vid)

ΝΒΑ: Ο Γκαρνέτ μπέρδεψε τον Γιόκιτς με τον Τζόκοβιτς! (vid)

ΝΒΑ: Ο Γκαρνέτ μπέρδεψε τον Γιόκιτς με τον Τζόκοβιτς! (vid)
Ο Νίκολα Γιόκιτς είναι ο back-to-back MVP στο ΝΒΑ έχοντας το μεγαλύτερο συμβόλαιο στη λίγκα όμως ο Κέβιν Γκαρνέτ τον... μπέρδεψε με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Νίκολα Γιόκιτς, MVP στις δύο τελευταίες σεζόν, θα μείνει για άλλα πέντε χρόνια στο Ντένβερ έναντι 270 εκατομμυρίων δολαρίων, υπογράφοντας το πιο υψηλό συμβόλαιο στην ιστορία του ΝΒΑ.

Σε κάθε περίπτωση, ο Κέβιν Γκαρνέτ μπέρδεψε τον Σέρβο σέντερ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς! Οι Νάγκετς επικράτησαν των Γουόριορς σε αγώνα της preseason με σκορ 119-112 και ο KG αναφέρθηκε στον Κέβον Λούνεϊ, τονίζοντας πως «αυτός ο παίκτης θα μαζέψει ριμπάουντ, θα μαρκάρει τον Άντονι Ντέιβις, τον... Τζόκοβιτς, τον Τζοέλ Εμπίντ. Δεν τον νοιάζει»!

Ο 26χρονος φόργουορντ είχε σημαντικό ρόλο στο περσινό πρωτάθλημα των Γουόριορς, ξεκινώντας ως βασικός στα 80 από τα 82 παιχνίδια και μετρώντας 6.3 πόντους και 8 ριμπάουντ μ.ό., ανανεώνοντας στους «Πολεμιστές» για τρία χρόνια και 25.5 εκατομμύρια δολάρια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα