Γουόριορς: Τα τεράστια δαχτυλίδια 16 καρατίων λένε την ιστορία του τίτλου

Γουόριορς: Τα τεράστια δαχτυλίδια 16 καρατίων λένε την ιστορία του τίτλου

Γουόριορς: Τα τεράστια δαχτυλίδια 16 καρατίων λένε την ιστορία του τίτλου

bet365

Τα δαχτυλίδια που έβαλαν στα δάκτυλά τους οι παίκτες των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς πέρα από πανάκριβα, έχουν να πουν και μία ιστορία.

Κάθε μέτρηση και κάθε λεπτομέρεια στα δαχτυλίδια των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έχει τη δική της σημασία. Τίποτα στις αναλογίες δεν είναι τυχαίο. Η τελετή για την παράδοση των δαχτυλιδιών των εκάστοτε πρωταθλητών έχει πάντα τη δική της σημειολογία.

Αυτά που έλαβαν οι παίκτες των Γουόριορς είναι 16 καρατίων, όσες και οι νίκες που χρειάστηκε να κάνουν για να φτάσουν στον τίτλο. Παράλληλα, υπάρχει μία αναλογία .91 καρατίων λευκού διαμαντιού, η οποία παραπέμπει στο ποσοστό του 91% για τα ροζ φύλλα που συγκεντρώθηκαν στην post season εντός έδρας.

Εκείνο το 14%, οι πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου στην αρχή της περσινής σεζόν, είχε κολλήσει στο μυαλό των Γουόριορς. Ήθελαν να το αποτυπώσουν. Διάλεξαν να έχουν δαχτυλίδια στο ίδιο μέγεθος με εκείνα του 2015.

Σε αυτά του 2022 υπάρχουν σημεία που αποτυπώνουν το εσωτερικό του Chase Center, της προηγούμενης έδρας των Γουόριορς. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Τζο Λάκομπ είδε περίπου 20 διαφορετικά σχέδια, προτού καταλήξει στο... νικητή.

Κατασκευάστηκαν 65 κομμάτια, , με το καθένα να απαιτεί 40-50 ώρες εργασίας και επτά διαφορετικούς τεχνίτες.

Η... μυστική πόρτα του Κάρι

Και μία σημαντική λεπτομέρεια: Στο μπροστά μέρος του δακτυλιδιού, εκεί που βρίσκεται η γέφυρα του Σαν Φρανσίσκο, σήμα κατατεθέν της πόλης, χρησιμοποιήθηκαν 43 λευκά διαμάντια, για να τιμήσουν την εμφάνιση των 43 πόντων του Στεφ Κάρι στο Game 4 των NBA Finals!

Κάθε κομμάτι έχει και μία... κρυφή πόρτα. Λίγο πιο πάνω από τη γέφυρα. Εκεί εμφανίζονται τα πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει ο κάθε παίκτης, όπου στο κομμάτι του Κάρι υπάρχουν 4 τρόπαια.

Το δακτυλίδι του Στεφ Κάρι

@Photo credits: Jason of Beverly Hills

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα