Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς: Ο Κερ στηρίζει τον... μοιραίο Κλέι Τόμπσον (vid)

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς: Ο Κερ στηρίζει τον... μοιραίο Κλέι Τόμπσον (vid)

Δημήτρης Οικονόμου
Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς: Ο Κερ στηρίζει τον... μοιραίο Κλέι Τόμπσον (vid)

bet365

Ο Κλέι Τόμπσον αστόχησε σε κρίσιμο τρίποντο και οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ηττήθηκαν από το Ντένβερ, ωστόσο ο Στιβ Κερ έσπευσε να στηρίξει τον παίκτη του, επικροτώντας την επιλογή του.

Τη στήριξή του στον Κλέι Τόμπσον δείχνει ο Στιβ Κερ. Ο σταρ των Γουόριορς ήταν... μοιραίος στην ήττα από το Ντένβερ του Νίκολα Γιόκιτς με 123-128.

Οι πρωταθλητές βρέθηκαν πίσω στο σκορ με τρεις πόντους, 123-126 στα τελευταία 13'' και ο Τόμπσον πήρε ένα σουτ σχεδόν από το logo, όντας ελεύθερος. Η αστοχία σήμανε ουσιαστικά και την πρώτη ήττα των Γουόριορς για τη φετινή σεζόν, με τον Στιβ Κερ ωστόσο να τονίζει πως η επιλογή του παίκτη του ήταν σωστή.

Οι δηλώσεις του Στιβ Κερ για τον Τόμπσον

«Όταν έχεις ένα ανοιχτό τρίποντο και βρίσκεσαι κάτω με τρεις πόντους, χωρίς τάιμ άουτ, το παίρνεις, ειδικά αν είσαι ο Κλέι Τόμπσον. Το έχει σουτάρει πολλές φορές το συγκεκριμένο.

Θα τσεκάρω το βίντεο, αλλά ήταν μια καλή επιλογή στις συγκεκριμένες συνθήκες. Ίσως όχι η καλύτερη όλων αλλά σίγουρα θα ζήσω με ένα ανοιχτό τρίποντο του Τόμπσον, ακόμα και αν είναι αρκετά μακριά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα