Μπλέιζερς: Τραυματίστηκε ο Λίλαρντ (vid)

Μπλέιζερς: Τραυματίστηκε ο Λίλαρντ (vid)

Μπλέιζερς: Τραυματίστηκε ο Λίλαρντ (vid)

bet365

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση των Μπλέιζερς απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ.

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ αποχώρησε από το παρκέ, στο ματς με τους Μαϊάμι Χιτ και οι Μπλέιζερς έχασαν σημαντικό μέρος της ισχύς τους. Ο Λίλαρντ, ο οποίος ξεκίνησε τη σεζόν σε... δαιμονισμένη φόρμα και ήταν μία από τις αιτίες που διατηρούσαν την ομάδα του Όρεγκον αήττητη, βγήκε από το ματς κουτσαίνοντας.

Αποχώρησε ενώ απέμεναν πέντε λεπτά για το τέλος της 3ης περιόδου και ενώ είχε προλάβει να σημειώσει 22 πόντους. Ο Λίλαρντ δήλωσε ότι αισθάνθηκε ένα σφίξιμο πριν το τζάμπολ στο δεξί του πόδι, με την αίσθηση να παραμένει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Σε μία προσπάθεια του στο 3ο δωδεκάλεπτο, το σφίξιμο έγινε πιο έντονο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, αφού δεν αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική.

Αναμένεται να χάσει το επόμενο ματς των Μπλέιζερς, κόντρα στους Ρόκερς, με την επιστροφή του να υπολογίζεται στην αναμέτρηση απέναντι στους Μέμφις Γκρίζλις την επόμενη εβδομάδα.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα