Έρικ Μπλέντσο: Συνελήφθη για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας... λίγο πριν την Κίνα

Έρικ Μπλέντσο: Συνελήφθη για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας... λίγο πριν την Κίνα

bet365

Μπλεξίματα με τις αρχές φέρεται να έχει ο άλλοτε NBAer Έρικ Μπλέντσο μετά από περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που προκάλεσε την σύλληψή του.

Λίγο μετά την είδηση πως ο Έρικ Μπλέντσο μετακομίζει στην Κίνα και τους Σανγκάι Σαρκς, πληροφορίες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού αναφέρουν πως ο ίδιος συνελήφθη μετά από κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία.

Το TMΖ χαρακτηριστικά αναφέρει πως ο άλλοτε ΝΒΑer είχε μπλεξίματα με τις αρχές την Τετάρτη (26/10), μετά από τηλεφώνημα της κοπέλα του στην αστυνομία.

Οι αρχές της περιοχής στην οποία διαμένει το ζευγάρι στην Καλοφόρνια έλαβαν κλήση για το περιστατικό γύρω στις 11:00μ.μ. Η κοπέλα ισχυρίστηκε πως ο φίλος της την είχε χαστουκίσει και μετά από σχετική έρευνα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Μπλέντσο για ενδοοικογενειακή βία σε βαθμό πλημμελήματος.

Ο 32χρονος γκαρντ πέρασε τη νύχτα του... φορώντας χειροπέδες, ενώ η υπόθεσή του παραμένει ανοιχτή.

Η κοπέλα ανήρτησε φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram μετά το περιστατικό με ένα κόκκινο σημάδι στο πρόσωπό της γράφοντας «ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ».

Η γυναίκα προσέθεσε ... «Η ενδοοικογενειακή βία είναι πραγματική! Δεν ήταν η πρώτη φορά, αλλά έμεινα και το υπέμεινα, οπότε φταίω εγώ! Ο ΈΡΙΚ ΜΠΛΕΝΤΣΟ είναι πραγματικά ένα τέρας».

Λίγο αργότερα, η φωτογραφία αυτή είχε διαγραφεί!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα