Μάβερικς - Μάτζικ 114-105: Ο Ντόντσιτς... μιμήθηκε τον Τζόρνταν και με 44άρα σταμάτησε τον Μπανκέρο (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Μάβερικς - Μάτζικ 114-105: Ο Ντόντσιτς... μιμήθηκε τον Τζόρνταν και με 44άρα σταμάτησε τον Μπανκέρο (vid)

bet365

Ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν ασταμάτητος κόντρα στους Λος Άντζελες και γράφοντας την... δική του ιστορία στο ΝΒΑ οδήγησε τους Μάβερικς στη νίκη επί των Μάτζικ με 114-105.

Ο Σλοβένος σούπερ σταρ έγινε ο πρώτος παίκτης μετά τον Μάικλ Τζόρνταν το 1986 που κατάφερε να σημειώσει 30 ή περισσότερους πόντους στα πρώτα έξι παιχνίδια του ΝΒΑ!

Αν μη τι άλλο αυτό αποτελεί από μόνο του ένα μεγάλο επίτευγμα για τον Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος γράψει τις δικές του σελίδες στα βιβλία του καλύτερου πρωταθλήματος στον πλανήτη. Συγκεκριμένα τελείωσε το ματς με 44 πόντους έχοντας 15/17 δίποντα, 2/9 τρίποντα, 8/14 βολές, 5 ασίστ, 3 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο ενώ ήταν αλάνθαστος.

Ο Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ τον συμπλήρωσε ιδανικά με άλλους 21 πόντους και 3/9 τρίποντα, ενώ οι Φίνεϊ-Σμιθ και Ντινγουίντι πρόσθεσαν από 13 και 12 πόντους αντίστοιχα. Αντίθετα ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έμεινε στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου σε αυτό το παιχνίδι.

Για τους Ορλάντο Μάτζικ που έχουν μόλις μία νίκη σε έξι ματς, ο rookie Πάολο Μπανκέρο έμεινε για πρώτη φορά από την έναρξη της σεζόν κάτω από τους 20 πόντους καθώς τελείωσε το παιχνίδι με 18 πόντους και 6/20 εντός παιδιάς. Οι Μπολ (16π., 11ριμπ.), και Γουέντελ Κάρτερ (15π., 9ριμπ,, 4ασ.) ξεχώρισαν επίσης για την ομάδα της Φλόριντα.

@Photo credits: Twitter: @dallasmavs

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα