Μπάτλερ: Αποθέωσε Χάμες Ροντρίγκες!

Newsroom
Μπάτλερ: Αποθέωσε Χάμες Ροντρίγκες!

bet365

Ο Τζίμι Μπάτλερ παρακολούθησε... Ολυμπιακό και φρόντισε να αποθεώσει τον καλό του φίλο Χάμες Ροντρίγκες για το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λαμία.

Η αγάπη του Κολομβιανού σταρ του Ολυμπιακού για το μπάσκετ είναι γνωστή.

Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που έχει προκαλέσει τον θαυμασμό και των ΝΒΑers όπως για παράδειγμα του Λεμπρόν Τζέιμς για τα πεπραγμένα του στο Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία.

Ο ίδιος επισκέπτονταν συχνά-πυκνά τα παρκέ του ΝΒΑ και μάλιστα τον Ιούνιο του 2021 που βρέθηκε στο Μαϊάμι ανέπτυξε και φιλία με τον σούπερ σταρ των Χιτ, Τζίμι Μπάτλερ!

Όπως φαίνεται όχι μόνο παρακολουθεί στενά την πορεία του Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό αλλά φροντίζει και να τον αποθεώσει! Λίγες ώρες μετά το παιχνίδι με τη Λαμία και το υπέροχο γκολ που σημείωσε ο Κολομβιανός με κεφαλιά, ο Μπάτλερ «ανέβασε» στα Stories του την φωτογραφία του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού χειροκροτώντας την απόδοσή του.

Δείτε την σχετική φωτογραφία

@Photo credits: InstaGram: James Rodriguez

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα