Νετς - Μπουλς 99-108: Πέρασαν από το... ακυβέρνητο Μπρούκλιν με παράσταση Λαβίν (vid)

Νετς - Μπουλς 99-108: Πέρασαν από το... ακυβέρνητο Μπρούκλιν με παράσταση Λαβίν (vid)

bet365

Οι Μπουλς είδαν τον Ζακ Λαβίν να σκοράρει 20 πόντους στην τελευταία περίοδο και πήραν τη νίκη με 108-99 στο Μπρούκλιν κόντρα στους Νετς που έδωσαν το πρώτο παιχνίδι χωρίς τον Στιβ Νας στον πάγκο τους.

Την ώρα που οι Μπουλς... ισορρόπησαν την κατάσταση στο ρεκόρ τους για τη φετινή χρονιά (4-4), οι Μπρούκλιν Νετς που έδωσαν τον πρώτο τους αγώνα μετά την ανακοίνωση του τέλους του Στιβ Νας από τον πάγκο έπεσαν στο 2-6. Ο Ζακ Λαβίν έδωσε παράσταση για έναν στο τελευταίο δωδεκάλεπτο και η ομάδα του επιστρέφει στο Σικάγο με το 108-99 στις αποσκευές.

Παρά τα σκαμπανεβάσματα που υπήρχαν στο ματς και τις όποιες εναλλαγές στο προβάδισμα, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στο +11 (76-65) κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου, όμως δεν υπολόγισαν στον παράγοντας Λαβίν. Ο σταρ των Μπουλς που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε 9 πόντους, σημείωσε τους 20 από τους 31 του Σικάγο στο τελευταίο δωδεκάλεπτο και έβαλε την υπογραφή του στην τελική νίκη και το πέρασμα από το Μπρούκλιν του, μεταξύ άλλων, άστοχου Ίρβινγκ.

Ο Λαβίν είχε στο σύνολο 29 πόντους, μάζεψε 4 ριμπάουντ και μοίρασε 5 ασίστ για την επικράτηση. Από... κοντά ήταν ο ΝτεΡόζαν με 20 πόντους, Ντοσούνμου και Ντράγκιτς είχαν 17 και 15, ενώ ο Βούκσεβιτς έμεινε στους 7 πόντους όμως μάζεψε 15 ριμπάουντ.

Για τους Νετς, ο Κέβιν Ντουράντ που έμαθε για την απόλυση του Στιβ Νας μετά από... απογευματινό ύπνο, είχε 32 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ο Ο΄Νιλ ήταν στους 20 και ο Κλάξτον σκόραρε 10 πόντους, όσα και τα ριμπάουντ που μάζεψε. Ο Uncle Drew είχε μόλις 4 πόντους με 2/12 σουτ εντός παιδιάς, εκ των οποίων 0/6 τρίποντα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα