Νετς: Το ποστάρισμα του Ντουράντ για τον Ίρβινγκ και το μπάσκετ που... ενώνει

Νετς: Το ποστάρισμα του Ντουράντ για τον Ίρβινγκ και το μπάσκετ που... ενώνει

Newsroom
Νετς: Το ποστάρισμα του Ντουράντ για τον Ίρβινγκ και το μπάσκετ που... ενώνει

bet365

Ο Κέβιν Ντουράντ με ποστάρισμά του, θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο για όσους ήταν μπερδεμένοι με την στάση που κρατούσε στο ζήτημα του Καϊρί Ίρβινγκ με τα αντισημιτικά μηνύματα.

Οι Νετς επέλεξαν τελικά να πάρουν δραστικά μέτρα και με ανακοίνωση τους ξεκαθάρισαν πως ο Uncle Drew θα είναι εκτός ομάδας για τουλάχιστον πέντε ματς δίχως να πληρώνεται εξαιτίας των αντισημιτικών σχολίων, την ώρα που ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη με νέο ποστάρισμα από την Εβραϊκή Κοινότητα.

Ο συμπαίκτης του, Κέβιν Ντουράντ , με την αρχική του τοποθέτηση για το θέμα, τόνισε πως «δεν είμαι εδώ για να κρίνω κάποιον ή να μιλήσω για τη ζωή του ή για να κρίνω τις απόψεις του».

Παρόλα αυτά προχώρησε σε μία ανάρτηση που περισσότερο είχε επεξηγηματικό χαρακτήρας για τα όσα προηγήθηκαν. Μέσω του twitter του, λοιπόν, στο οποίο είναι αρκετά ενεργός

«Θέλω απλώς να διευκρινίσω τη δήλωση που έκανα στο shootaround. Βλέπω ότι κάποιοι έχουν μπερδευτεί. Δεν επιδοκιμάζω τη ρητορική μίσους ή τον αντισημιτισμό, είμαι πάντα υπέρ της διάδοχης της αγάπης. Το άθλημά μας ενώνει τους ανθρώπους και θέλω αυτό να είναι ξεκάθαρο» έγραψε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα