Χιτ - Μπλέιζερς 107-110: Ο Τζος Χαρτ... σκότωσε το Μαϊάμι με τρίποντο σε νεκρό χρόνο (vid)

Χιτ - Μπλέιζερς 107-110: Ο Τζος Χαρτ... σκότωσε το Μαϊάμι με τρίποντο σε νεκρό χρόνο (vid)

bet365

Με το τρίποντο του Τζος Χαρτ στην εκπνοή οι Μπλέιζερς επικράτησαν με 110-107 των Χιτ και έφυγαν από το Μαϊάμι με το ροζ φύλλο στις αποσκευές τους.

Και στο τέλος κερδίζουν οι Μπλέιζερς με τρίποντο του Χαρτ... Σε μία αναμέτρηση με φινάλε θρίλερ, το Πόρτλαντ επιβίωσε χάρη στην έμπνευση του Λίλαρντ και το σουτ του συμπαίκτη του. Η νίκη με 110-107 κόντρα στους Χιτ τους διαμορφώνει το ρεκόρ στο 7-3, την ώρα που το Μαϊάμι βρίσκεται στο 4-7.

Ας περιγράψουμε τα τελευταία συγκλονιστικά δευτερόλεπτα... ο Τζεράμι Γκραντ αρχικά βάζει μπροστά με 105-104 τους Μπλέιζερς όσο το ρολόι έδειχνε 29.3 για τη λήξη. Επόμενος ο Σάιμονς που με δύο βολές έκανε το +3 (107-104). Σειρά του Μαξ Στρους να γράψει νέα αφετηρία στον αγώνα ισοφαρίζοντας. Ο Χαρτ όμως είπε την τελευταία λέξη αφού κυριολεκτικά στην εκπνοή απάντησε στον Στρους με buzzer beater τρίποντο (το μοναδικό του εύστοχο στον αγώνα αφού είχε 1/3) από την ασίστ του Λίλαρντ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Για τους Μπλέιζερς, ο Ντέμιαν Λίλαρντ ολοκλήρωσε το ματς με 19 πόντους, 3 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ο Σάιμονς είχε 25 πόντους, στους 23 σταμάτησε ο Τζεράμι Γκραντ με 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ενώ ο Τζος Χαρτ είχε 12 με 9 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Οι Χιτ που δεν είχαν τον Τάιλερ Χίρο, είχαν τους Τζίμι Μπάτλερ (7ριμπ., 6ασ.), Μαξ Στρους και Μπαμ Αντεμπαγιο (5ριμπ., 3ασ.) στους 16 πόντους, ενώ Λάουρι και Βίνσεντ σκόραραν από 15.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα