ΛεΜπρόν: Νέος τραυματισμός για τον «Βασιλιά» (vid)

ΛεΜπρόν: Νέος τραυματισμός για τον «Βασιλιά» (vid)

ΛεΜπρόν: Νέος τραυματισμός για τον «Βασιλιά» (vid)

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αποχώρησε από το ντέρμπι του Λος Άντζελες με ενοχλήσεις στο πόδι.

Το ρολόι έδειχνε 5 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα για το φινάλε της αναμέτρηση του Λος Άντζελες, Λέικερς εναντίον Κλίπερς. Και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αποχωρούσε τραυματίας!

Πριν ακόμη γίνει το τζάμπολ, ο «Βασιλιάς» ένιωθε ενοχλήσεις στο πόδι του. Αλλά αγωνίστηκε. Σύμφωνα με τον ίδιο (μέτρησε 30 πόντους στην αναμέτρηση), μετά από μία προσπάθεια κόντρα στον Πολ Τζορτζ αισθάνθηκε ένα μικρό σπασμό στο αριστερό του πόδι.

Και σε εκείνο το σημείο οι Λέικερς αποφάσισαν ότι το ματς ολοκληρώθηκε για εκείνον. Μέσα στην ημέρα πρόκειται να συναντηθεί με το ιατρικό επιτελείο, να υποβληθεί σε εξετάσεις και να καθοριστεί το μέγεθος της ζημιάς και το πιθανό διάστημα της απουσίας του.

Οι Λέικερς και οι τραυματισμοί

Ο 37χρονος ΛεΜπρόν κουβαλάει μία σύντομα αλλά πλούσια προϊστορία τραυματισμών από τη στιγμή που φόρεσε τη φανέλα των Λέικερς. Τη σεζόν 2018-2019 υπέστη θλάση στον αριστερό προσαγωγό και έχασε 17 σερί ματς. Εξαιτίας αυτού του τραυματισμού έχασε και άλλα 6 σερί ματς, προκειμένου να κάνει συντήρηση.

Ενώ τον Μάρτιο του 2021 ένα διάστρεμμα του κόστισε τη συμμετοχή σε 26 αναμετρήσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα