Μπακς - Χοκς 106-121: Η εμφάνιση του Γιάννη κόντρα στην Ατλάντα (vid)

Μπακς - Χοκς 106-121: Η εμφάνιση του Γιάννη κόντρα στην Ατλάντα (vid)

Μπακς - Χοκς 106-121: Η εμφάνιση του Γιάννη κόντρα στην Ατλάντα (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε την παρουσία του νωρίτερα κόντρα στους Χοκς λόγω του 6ου του φάουλ, ωστόσο σημείωσε 27 πόντους με 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ, που όμως δεν αρκούσαν για τη νίκη.

Οι Μιλγουόκι Μπακς ήρθαν αντιμέτωποι με την... κυριαρχική διάθεση των Χοκς, οι οποίοι υποχρέωσαν τα «ελάφια» στην πρώτη τους ήττα στο Fiserv Forum (106-121) για τη φετινή σεζόν στο ΝΒΑ. Πέραν των προβλημάτων που είχαν να αντιμετωπίσουν οι γηπεδούχοι, πήραν λίγες βοήθειες σε μία βραδιά που δεν κύλησε ιδανικά.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φάνηκε να πονάει στο ξεκίνημα του δευτέρου δωδεκαλέπτου με την Ατλάντα όταν και γύρισε τον αστράγαλό του, ωστόσο επέστρεψε κανονικά στη δράση και αποχώρησε 1μιση λεπτό πριν το τέλος με το 6ο του φάουλ.

Στα 31 λεπτά που αγωνίστηκε, ο Giannis είχε 27 πόντους με 8/21 εντός παιδιάς (0/3 τρίποντα) και 11/18 βολές. Πήρε 8 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ και έκανε 1 μπλοκ για 8 λάθη.

Δείτε την εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο απέναντι στους Χοκς:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα